FEC Senior Adviseur - business analist

Intermediair
Niek E
Geplaatst op
12-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
811
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten

Omschrijving

Ben jij de specialist als het gaat om het bestrijden van de gevolgen van Financiële Economische Criminaliteit? Heb jij kennis van het gebied Sancties, lees dan verder.

FEC Senior Adviseur - Sanctions

De functie
Als FEC adviseur ben je verantwoordelijk voor het bestrijden van de gevolgen van Financiële Economische Criminaliteit. Als FEC Adviseur ben je een specialist op één of meerdere van de FEC vakgebieden te weten: Anti Money Laundering (AML), sanctiewetgeving, Customer Due Diligence (CDD) en/of Fraude.

Hierbij adviseer je over de (adequate) beheersing van sanctierisico’s, op basis van een risico georiënteerde en gestructureerde aanpak (signaleren, analyseren, adviseren/ rapporteren en monitoren). Je organiseert en onderhoudt je netwerk in binnen- en buitenland, en zorgt ervoor dat je tijdig op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen in relevante wet- en regelgeving. Het vermogen om vanuit een solide inhoudelijke kennis van relevante wet- en regelgeving en inzicht in de ‘business’ de belangrijkste sanctierisico’s te identificeren, is daarbij een belangrijke competentie.

Wij vragen
Minimaal HBO+ opleiding
Kennis en inzicht in financiële dienstverlening
Grondige kennis en ervaring met juridische vraagstukken/ compliance regelgeving / en klant- en transactieonderzoeken gerelateerd aan FEC onderwerpen
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Het vermogen om vanuit een solide inhoudelijke kennis van het vakgebied, van relevante wet- en regelgeving en inzicht in de ‘business’ de belangrijkste sanctierisico’s te identificeren, is een belangrijke competentie.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan direct naar Amina Achouak via deze site met je beschikbaarheid, meest recente CV (WORD-bestand) & tarief indicatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-01-2016 13:58
  Plaats
  Bennebroek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten