Intermediair
Keizer Recruitment
Geplaatst op
12-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
459
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

verkeerder plaatsing


TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Delft is een innovatieve en moderne werkgever. Talent krijgt alle kans zich te ontwikkelen. De dynamiek van Delft vraagt om professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling. Vakmensen die weten in te spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Er heerst een toegankelijke en informele werksfeer waar samen hard gewerkt wordt aan het bereiken van resultaten voor de stad en het bestuur.

Ben jij een ervaren procesmanager en ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? Heb jij de competenties van een verbinder en heb je ervaring met projectmanagement?  Ben je resultaatgericht, heb je affiniteit met bedrijfsvoering en hou je van aanpakken! Solliciteer dan naar de functie procesmanager bedrijfsvoering Spoorzone (24 - 32 uur per week).

Opdracht

De afdeling Programma’s & Projecten is verantwoordelijk voor de sturing van complexe projecten, processen en programma’s, waaronder gebiedsontwikkelingsprojecten. Het Spoorzone project is één van de meest aansprekende projecten in Nederland. Het omvat de bouw van een treintunnel, een nieuw stadskantoor, een parkeergarage en ca 800 woningen en 40.000m2 niet-woonruimte. De projectorganisatie voor het project  is ondergebracht in een apart ontwikkelbedrijf (OBS). Om de samenwerking tussen OBS en de gemeentelijke organisatie goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar een ervaren procesmanager.

Functieomschrijving

De procesmanager spoorzone voert  de regie op alle interfaces tussen OBS en gemeentelijke organisatie. Hij/zij is een spin in het web en faciliteert een optimale samenwerking.

Taken

Het regisseren van de (bestuurlijke) besluitvormingsprocessenHet organiseren en agenderen van de  directie – en bestuurlijke overleggen en het maandelijkse SMT (Spoorzone Management Team)  Advisering en ondersteuning van de gemeentedirecteur die verantwoordelijk is voor het project.Secretaris van de Raad van AdviesHet monitoren van risico’s en beheersmaatregelen en het bewaken van de uitvoering van aanbevelingen uit diverse adviesrapporten.Bewaking proces scopewijzigingen en het vastleggen van de wijzigingenBorgen van de financiële stromen tussen OBS en  gemeente.Opstellen (van bijdrage aan) voortgangsrapportages en beleidscyclusdocumentenBijhouden van een jaarkalender van de activiteiten tussen gemeente en OBS en het organiseren van de activiteiten zoals: heidagen, risicosessies, interne challenges e.d.Het bevorderen optimale inzet van mensen en middelen vanuit gemeentelijke organisatieAfstemming  communicatie met OBSOnderhouden van contacten met betrokken partijen/belanghebbendenHet borgen van de administratie van het project Spoorzone aan gemeentezijde

Vereisten / knock-outcriteria 

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau

Gunningscriteria (weging)

Tenminste 5 jaar werkervaring in de afgelopen 8 jaar als procesmanager (40%)Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een gemeente (30%)Aantoonbare kennis  en ervaring met bedrijfsvoering (20%)Selectiegesprek in tweede beoordelingsfase (10%)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten