Business proces- en datamodelleur

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
12-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
629
Status
Gesloten
Referentie
PP 280

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

We zijn op zoek naar een Business proces- en datamodelleur.

Organisatieonderdeel

De afdeling IV Ontwikkeling is binnen het RWS IV-proces verantwoordelijk voor de vernieuwingen en ontwikkelingen van systemen van het IV-domein Bedrijfsvoering (vraag naar IV) ten einde dit goed voor te bereiden voor CIV, DCI en IVB. Tevens ondersteunt en adviseert de afdeling de proceseigenaren ten aanzien van het samenhangend procesontwerp RWS.
De afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling is onderdeel van de Corporate Dienst, directie Financiën en Facilitair (DFF).
De afdeling IV Ontwikkeling heeft in zijn algemeenheid de ambitie om dé afdeling te zijn die de processen en Bedrijfsvoeringsapplicaties van RWS ontwikkelt. Zowel bij het RWS bestuur als bij de gebruikers staat de afdeling bekend als de afdeling die kwalitatief en snel werk levert.

Functie beschrijving
RWS is in beweging! Ben jij die energieke proces en datamodelleur die wil bijdragen?

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling. In jouw rol van proces – en datamodelleur help je om die beweging te stroomlijnen; jij signaleert de behoefte en brengt de proces en- databehoefte in kaart en zet deze om in een gedegen aanpak en resultaat. Je werkt samen met een aantal collega’s aan het houden en hebben van inzicht en overzicht van de klantprocessen en informatiebehoefte van de beheerders van de RWS netwerken.
Jouw werkzaamheden impliceren vaak grote veranderingen voor de organisatie en haar medewerkers en de uitdaging is om binnen de krimpende organisatie het toezicht op peil te houden en de processen doelmatig en doeltreffend te blijven uitvoeren.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding (op master niveau), liefst in de richting van bedrijfsinformatica.

Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;

Je hebt minimaal 5 tot 7 jaar ervaring met de analyses van bedrijfsprocessen

Je bent in staat data te modelleren irt bedrijfsprocessen

Je hebt kennis van Object Oriëntatie (OO) en Modelleringstechnieken zoals UML en ER Diagrammen
.
Kennis van platformsystemen zoals oa Mendix, SAP en SAS en Sharepoint (functioneel maar ook technisch de achtergronden)

Kennis van scrumdriven/agile (modeldriven) ontwikkelen voor platformsystemen

Aantoonbare businessarchitectuurkennis.

Competenties

 • netwerken – sociaal zeer vaardig zijn

 • oordeelsvorming - teamplayer

 • productgerichtheid (kwalitatief, kwantitatief)

 • tactisch en bestuurlijk inzicht

 • flexibiliteit

 • overtuigingskracht

 • organisatiesensiviteit

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent analytisch zeer sterk en kan snel doordringen tot de kern van de zaak. Je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en adviseert vervolgens helder en duidelijk op basis van gedegen en inhoudelijke argumenten. Op verschillende niveaus en in verschillende disciplines. Als natuurlijk teamspeler ben je contact- en klantgericht en weet je - zo nodig - jouw overtuigingskracht op een plezierige manier in te zetten. Je bent gericht op de relatie, maar hebt en houdt altijd oog voor het resultaat. Je bent maatschappelijk betrokken, volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied nauwgezet en je wilt ook jezelf voortdurend blijven ontwikkelen. Dat doe je vooral vanuit persoonlijke overtuiging, maar ook omdat dit noodzakelijk is om je functie te kunnen uitvoeren.

Start opdracht:1-1-2016
Eind opdracht:31-12-2016 optie tot verlenging

Uren per week: 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  24-12-2015 11:53
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten