Adviseur Bedrijfsvoering senior

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
12-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
4
Bekeken
1477
Status
Gesloten
Referentie
PP 412

Afrondingstoelichting

Beste freelancers,

Inmiddels heeft de opdrachtgever een geschikte kandidaat geselecteerd. Bedankt voor uw reacties. Wellicht tot een volgende keer.

Hartelijke groet,
Oke4u


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

We zijn op zoek naar een Senior Adviseur Bedrijfsvoering/Bussiness analist.

Organisatieonderdeel

De afdeling IV Ontwikkeling is binnen het RWS IV-proces verantwoordelijk voor de vernieuwingen en ontwikkelingen van systemen van het IV-domein Bedrijfsvoering (vraag naar IV) ten einde dit goed voor te bereiden voor CIV, DCI en IVB. Tevens ondersteunt en adviseert de afdeling de proceseigenaren ten aanzien van het samenhangend procesontwerp RWS.
De afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling is onderdeel van de Corporate Dienst, directie Financiën en Facilitair (DFF).
De afdeling IV Ontwikkeling heeft in zijn algemeenheid de ambitie om dé afdeling te zijn die de processen en Bedrijfsvoeringsapplicaties van RWS ontwikkelt. Zowel bij het RWS bestuur als bij de gebruikers staat de afdeling bekend als de afdeling die kwalitatief en snel werk levert. Ons motto is: niet ontwikkelen is stilstaan!

Functieomschrijving

RWS is in beweging! Ben jij die energieke business analist die wil bijdragen aan het toetsen van verbeter ideeën, en het maken van analyses op het gebied van performanceverbetering voor RWS? Heb jij een data-handje, behoorde je tot de beste van de klas en krijg je energie van het oplossen van complexe puzzels?

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling van waaruit middels jouw ‘analyse kennis en kunde’ verbeter ideeën worden getoetst en op allerlei gebied wordt bijgedragen aan de performance verbetering van RWS.

In jouw rol van business analist help je om die beweging te stroomlijnen; jij signaleert de behoefte aan nieuwe analyses, brengt de data- en de informatiebehoefte in kaart en zet deze om in een gedegen analyseaanpak en resultaat. Je werkt samen met een aantal collega’s aan het houden en hebben van inzicht en overzicht van de klantprocessen en informatiebehoefte van de beheerders van de RWS netwerken. Het kennen van de regio uitvoeringsprocessen en expert worden op de informatiepositie van de verschillende lagen assetmanagement horen tot de ontwikkeltaak van de business analist BV. Je bent onderdeel van een driespan bestaande uit Informatiemanagers, jij zelf en de functioneel beheerders, die samen de gehele dienstverlening keten kennen en inrichten en ontwikkelen. Jouw werkzaamheden impliceren vaak grote veranderingen voor de organisatie en haar medewerkers en de uitdaging is om binnen de krimpende organisatie het toezicht op peil te houden en de processen doelmatig en doeltreffend te blijven uitvoeren.
Om deze uitdaging het hoofd te kunnen bieden, is het noodzakelijk om de performance te verbeteren en vernieuwing en innovaties te realiseren ter ondersteuning hiervan. Je beschikt over ervaring met ‘state of the art tooling’ zoals SAS om dit te kunnen realiseren.
Je werkt mee aan de ontwikkeling van stabiele datasets die de grondstof vormen voor al onze analyses. Daarnaast onderhoud je standaardanalyse instrumenten en -producten. Je bepaalt de juiste methodologie en voert de (statistische) analyses uit. Het resultaat van die analyse vertaal je in aanbevelingen, die je vervolgens op een gestructureerde, logische en beknopte manier bespreekt met je collega’s. Je werkt op het snijvlak van bestuurlijke informatie (BI) en informatietechnologie (IT) om de link te kunnen maken tussen business-intelligence-tools en data-bronnen.

Functie-eisen

-Je hebt een afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding (op master niveau), liefst in de richting van bedrijfseconomie, econometrie, statistiek, business analyse of bedrijfsinformatica.
-Je hebt minimaal 5 tot 7 jaar ervaring met de analyse van bedrijfsprocessen
-Je hebt kennis van en ervaring met voorspellende modellen en het opmaken van experimentele ontwerpen
-Je bent in staat data te extraheren uit grootschalige relationele databanken en in staat deze data te modelleren
-Je hebt vaardigheden in het programmeren in SAS of vergelijkbare tools, zoals SPSS of Matlab.
-Als je ervaring hebt met SAS producten zoals SAS Base, SAS Enterprise Guide en/of SAS Miner is dat een pre.

Competenties

 • netwerken – sociaal zeer vaardig zijn

 • oordeelsvorming - teamplayer

 • productgerichtheid (kwalitatief, kwantitatief)

 • tactisch en bestuurlijk inzicht

 • flexibiliteit

 • overtuigingskracht

 • organisatiesensiviteit

Start opdracht

1-1-2016

Eind opdracht

31-12-2016 optie tot verlenging

Uren per week

36

Reageren kan tot 15-12 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  14-12-2015 10:50
  Plaats
  Capelle aan den IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-12-2015 13:41
  Plaats
  Sassenheim

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-12-2015 12:03
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-01-2016 15:38
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten