Business Analist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
4
Bekeken
760
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-12-2015 om 17:00 uur

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling van waaruit middels jouw ‘analyse kennis en kunde’ verbeter ideeën worden getoetst en op allerlei gebied wordt bijgedragen aan de performance verbetering van de organisatie.

In jouw rol van business analist help je om die beweging te stroomlijnen; jij signaleert de behoefte aan nieuwe analyses, brengt de data- en de informatiebehoefte in kaart en zet deze om in een gedegen analyseaanpak en resultaat. Je werkt samen met een aantal collega’s aan het houden en hebben van inzicht en overzicht van de klantprocessen en informatiebehoefte van de beheerders van de netwerken. Het kennen van de regio uitvoeringsprocessen en expert worden op de informatiepositie van de verschillende lagen assetmanagement horen tot de ontwikkeltaak van de business analist BV. Je bent onderdeel van een driespan bestaande uit Informatiemanagers, jij zelf en de functioneel beheerders, die samen de gehele dienstverlening keten kennen en inrichten en ontwikkelen. Jouw werkzaamheden impliceren vaak grote veranderingen voor de organisatie en haar medewerkers en de uitdaging is om binnen de krimpende organisatie het toezicht op peil te houden en de processen doelmatig en doeltreffend te blijven uitvoeren.

Om deze uitdaging het hoofd te kunnen bieden, is het noodzakelijk om de performance te verbeteren en vernieuwing en innovaties te realiseren ter ondersteuning hiervan. Je beschikt over ervaring met ‘state of the art tooling’ zoals SAS om dit te kunnen realiseren.

Je werkt mee aan de ontwikkeling van stabiele datasets die de grondstof vormen voor al onze analyses. Daarnaast onderhoud je standaardanalyse instrumenten en -producten. Je bepaalt de juiste methodologie en voert de (statistische) analyses uit. Het resultaat van die analyse vertaal je in aanbevelingen, die je vervolgens op een gestructureerde, logische en beknopte manier bespreekt met je collega’s. Je werkt op het snijvlak van bestuurlijke informatie (BI) en informatietechnologie (IT) om de link te kunnen maken tussen business-intelligence-tools en data-bronnen.

Functie eisen

-Je hebt een afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding (op master niveau), liefst in de richting van bedrijfseconomie, econometrie, statistiek, business analyse of bedrijfsinformatica.
-Je hebt minimaal 5 tot 7 jaar aantoonbare ervaring met de analyse van bedrijfsprocessen.
-Je hebt kennis van en ervaring met voorspellende modellen en het opmaken van experimentele ontwerpen.
-Je bent in staat data te extraheren uit grootschalige relationele databanken en in staat deze data te modelleren.
-Je hebt vaardigheden in het programmeren in SAS of vergelijkbare tools, zoals SPSS of Matlab
-Als je ervaring hebt met SAS producten zoals SAS Base, SAS Enterprise Guide en/of SAS Miner is dat een pre.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  14-12-2015 11:50
  Plaats
  Vessem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-12-2015 13:43
  Plaats
  Sassenheim

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-12-2015 16:53
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-12-2015 11:57
  Plaats
  Delft

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten