Geotechnisch Specialist Waterkeringen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
0
Bekeken
345
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

18-1-2016

Einddatum

18-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

23-12-2015 om 17:00 uur

De geotechnisch specialist waterkeringen functioneert binnen de toets-en versterkingswerken voor de regionale en primaire waterkeringen. De volgende werkzaamheden worden voorzien:
-Draagt resultaatverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de technische resultaten binnen toetsing- en verbeterprojecten van waterkeringen op het gebied van geotechniek en geohydraulica voor waterkeringen;
-Adviseert en stemt af met opdrachtnemende ingenieursbureaus en aannemers over technische uitvoering van geotechnisch grondonderzoek, toetsing en verbetering van waterkeringen;
-Coördineren van de archivering van de grondonderzoeksresultaten;
-Het toetsen en ontwerpen van waterkeringen;
-Het uitvoeren van geotechnische berekeningen;
-Opstellen van toets- en ontwerprapportages (geotechische aspecten binnen toets- en verbeteringsplannen);
-Samenwerken met en het begeleiden van medewerkers van HHNK; bij het toetsen van waterkeringen, uitzetten van geotechnisch onderzoek en functioneel werken met GIS.

De geotechnisch specialist is resultaatverantwoordelijk voor de kwaliteit en bruikbaarheid van de geotechnische onderzoeken en analyses binnen de projecten waaraan hij/zij is toegewezen. De geotechnisch specialist moet erop toezien dat interne en externe technische richtlijnen binnen de projecten naar behoren zijn uitgevoerd.

Functie eisen

-Minimaal erkende, afgeronde HBO opleiding in civiele techniek of fysische geografie.
-Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als geotechnisch specialist met geotechniek binnen het werkveld Waterkeringen conform dit profiel.
-Het werken met technische leidraden met betrekking tot het toetsen en verbeteren van waterkeringen in de afgelopen 5 jaar, conform dit profiel, aantoonbare werkervaring in minimaal 3 projecten op zowel regionale waterkeringen als primaire waterkeringen.
-Aantoonbare technisch-inhoudelijke en praktische kennis met D-Series (software Deltares) conform dit profiel, aan te tonen door minimaal in 5 projecten mee te hebben gewerkt.
-Kennis en ervaring met het voorbereiden en uitzetten van geotechnisch veldwerk, conform dit profiel, aan te tonen door minimaal in 5 projecten mee te hebben gewerkt.
-Aantoonbare ervaring met kennisoverdracht aan de interne junior adviseurs door bijvoorbeeld eerder in een "meester-gezel" constructie te hebben gewerkt of relevante opleidingen te hebben verzorgd.
-Specialisatie in geotechniek, aantoonbaar via diploma of certificaten op post-HBO of HBO niveau. U dient het diploma / certificaat toe te voegen.
-Werkervaring met het opstellen van toetsrapportages en geotechnische analyses binnen de dijkverbeteringsplannen.
-Werkervaring met het toetsen van ontwerpen van constructies als damwanden/ kwelschermen in dijkversterkingsprojecten en aantoonbare kennis met het oneindige elementen model (Plaxis)
-Werkervaring met waterkeringen waarbij de grondopbouw deels uit veen bestaat.
-Werkervaring met de opbouw van de ondergrond van het beheergebied van HHNK en (waterkerings)objecten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten