Adviseur Omgevingsmanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwartsluis
Reacties
0
Bekeken
1115
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum 1-1-2016
Einddatum 31-12-2016
Optie op verlenging Ja
Aantal uur per week 16
Sluitingsdatum 14-12-2015 om 17:00 uur

Samen met de Omgevingsmanager maak je deel uit van het team OM dat op de projectlocatie werkt. Werken op de projectlocatie op maandag en woensdag wordt van de adviseur verwacht. Het team bestaat verder nog uit de communicatie adviseur en –regisseur, 1e contactpersonen district/VWM en andere specialisten die op afstand mee werken.

De adviseur omgeving neemt in de conditioneringsaspecten een actieve prominente rol aan, dat daarmee in feite de intermediair is tussen stakeholders(eisen) en de Opdrachtnemer. Dit gebeurt op een manier dat de processen volgens VSP niet verstoren of worden overgenomen van de Opdrachtnemer. In de samenwerking met de Opdrachtnemer hebben de volgende aspecten volle aandacht; vergunningen en toestemmingen, Publieks- en bouwcommunicatie, Hinder en stremming, Verkeersmanagement, Raakvlakprojecten, POS van k&l, toetsen van plannen t.b.v. NGE, bodemonderzoeken en uitvoering Ontheffing F&F. Van de adviseur wordt verwacht dat hij of zij een handson mentaliteit heeft. Dit betekent onder andere het schrijven van verslagen en organiseren van overleggen.

Functie eisen

-Afgeronde HBO opleiding op het gebied van civiele techniek
-Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie; (Minimaal 5 jaar)
-Ervaring in een projectomgeving; (Minimaal 5 jaar)
-Inhoudelijke en aantoonbare kennis van: contracten: (minimaal 5 jaar )
-Inzicht in integrale samenhang met overige projectaspecten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten