Technische Tester, Agile Testing Coach

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
14-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten
Referentie
30151581

Omschrijving

Startdatum

zsm

Duur

3 maanden +

Locatie

Amsterdam

Description
Ben je als coach in staat DevOps teams te mobiliseren, te inspireren en samen met het team het volgende kwaliteitsniveau te bereiken?

In deze rol ga je werken aan het verhogen van het kwaliteitsbewustzijn van DevOps teams. Je hebt ruime kennis en ervaring opgedaan in Agile Software Development en DevOps. Je bent specialist op het gebied van Agile Testing en je hebt de technische bagage om ook als development engineer hands-on in een team bij te dragen aan kwaliteitsverbeteringen.

Onze klant zoekt een expert die in staat is DevOps teams te trainen en te begeleiden met als doel de kwaliteit van deze teams te vergroten. Je kunt snel inschatten wat de kwaliteiten en valkuilen zijn van een team en van de individuele teamleden. Je bent in staat om een gebalanceerde analyse te maken van zowel het team, het product en de (test)automatisering en dit om te zetten in concrete verbeterpunten. Met deze inzichten kun je gepaste en resultaat gerichte begeleiding bieden.

Jouw werkomgeving
Het Quality Engineering Team (QET) bestaat uit Agile Testing experts die teams ondersteunen bij het verhogen van de kwaliteit van hun producten en diensten.

Wij werken met veel verschillende teams en een groot scala aan systemen en zijn daardoor moeilijk in één kader te plaatsen. Er wordt van jou verwacht dat je in staat bent om op alle niveaus te acteren. Bij onze opdrachtgever staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. In jouw functie lever jij hieraan een belangrijke bijdrage.

Wie ben jij ?
Jij bent een ervaren technische tester en je vindt het leuk om je kennis te delen met anderen. Je hebt ruime ervaring met het coachen en begeleiden van teams in een DevOps of Agile context. Je bent een practitioner die zijn sporen ruimschoots in de industrie heeft verdiend. Je bent op de hoogte van de trends in Agile Testing en Agile software development en je bent instaat om je kennis en kunde toe te passen in een complexe Enterprise omgeving.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel

•Je hebt ruime hands-on ervaring met meerdere van onderstaande technologieën:

  • ◦Selenium WebDriver

◦Protractor
◦Cucumber
◦JavaScript

  • ◦Java

◦Angular
◦Karma
◦JUnit
◦Docker
◦Jenkins
◦Gatling

•Gedegen kennis op gebied van Agile Testen
•Meerdere jaren praktijk ervaring binnen een Scrum of DevOps-organisatie
•Ervaring met het coachen van medewerkers op verschillende niveaus
•Ruime ervaring met Continuous Integration en Continuous Delivery
•Ruime ervaring en affiniteit met TDD en ATDD
•Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Interesse? Reageer dan met recent cv, motivatie en uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten