Contract adviseur Keringteam1

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
322
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-12-2015 om 17:00 uur

Je werkt voor de Keringteam 1 bij de dienst Programma, Projecten en Onderhoud (PPO). Het keringteam 1 is verantwoordelijk voor het vaste en klein variabele onderhoud aan de Maeslantkering en Hartelkering. De aard van de werkzaamheden betreft veelal onderhoudstechnische- en renovatiewerkzaamheden op het gebied van electrotechniek, installatietechnische en werktuigbouwkunde (bedienings- en besturingssystemen).

De CA maakt onderdeel uit van de discipline contractmanagement, die onder de verantwoordelijk valt van de 2 Contractmanagers (CM’s) van het cluster. De werkzaamheden van het contractteam omvatten de reguliere contractbeheersing van 6 onderhoudscontracten en de voorbereiding van een nieuw contract. De CM’s vormen met de projectmanager en drie andere clustermanagers het zogeheten IPM-team van Keringteam 1.

De taken van het contractteam bestaan onder andere uit het borgen van rechtmatige betalingen, zorgen voor een uniforme werkwijze over de onderhoudscontracten heen, de beheersing van de onderhoudscontracten met behulp van Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB), rol in de escalatielijn met de onderhoudsaannemers, voorbereiden van wijzigingen geïnitieerd door OG, afstemming met andere clustermanagers en (hun) teamleden en een gemachtigde OG rol.

Adviseurs taken (ca. 25% tijd):
Tijdens de contractvoorbereidingsfase ben jij aanwezig bij contractvoorbereidingsoverleggen en geeft adviezen over de inhoud van het contract. De kandidaat levert input voor EMVI-criteria. Je toetst de contracten voordat deze de markt opgaan.
Je schrijft opdrachtomschrijvingen ten behoeve van I-diensten die nodig zijn om de uitvoeringscontracten te kunnen maken. Daarnaast zorgt de kandidaat ervoor dat er in dit proces voortgang zit. Tot slot zal jij deze I-diensten in hun uitvoering begeleiden als projectbegeleider.
In de voorbereidingsfase lever jij input voor het contractbeheersplan en maakbaarheid van het werk m.b.t. rechtmatigheid/SMART.
Tijdens de aanbestedingsfase beantwoord jij vragen van de markt over de contracten.
Tijdens de uitvoering van een contract adviseer jij de betreffende contractbegeleider, adviseur SCB en contractmanager over meerwerk, claims, betalingen etc. Daarnaast verzorg jij de administratie over alle VTW’s in een Microsoft Access database.
Je voert overleg met de afdeling Inkoop in geval van contractwijzigingen en begeleidt dit traject.

Contractbegeleiderstaken (ca. 75% tijd):
Het contractbeheersplan wordt door jij opgesteld en ter toetsing voorgelegd aan collega's.
Je draagt bij aan het opstellen van het toetsplan/planning.
Je bent verantwoordelijke voor het via SCB uitvoeren van het contract.
Je draagt bij aan de toetsevaluaties.
Na gunning organiseer jij de PSU (project start up) met de aannemer.
Na de PSU neem jij deel aan het afstemoverleg.
Je zit de voortgangsoverleggen voor en is het bepalende gezicht van RWS naar de aannemer toe.
Acties uit de voortgangsoverleggen worden door je uitgewerkt dan wel uitgezet bij andere teamleden (techniek, omgeving en projectbeheersing)
De verschillende plannen van de aannemer worden onder andere door jij getoetst aan de hand van de eisen in het contract. Waar nodig draag jij zorg voor het doorzetten van te toetsen documenten/plannen naar de toetscoördinator.
Je bespreekt de voortgang van zijn contracten tweewekelijks met de contractmanager en projectmanager.
Je voert nauw overleg met de toetscoördinator (extern) over de geleverde kwaliteit aan de hand van de toetsresultaten en koppelt dit in voorkomende gevallen terug aan de opdrachtnemer.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau
Affiniteit met techniek op civiel, waterbouw, staal, besturingstechniek RWS.
Rijbewijs, voortgangsoverleggen kunnen op locatie zijn
Kennis van Systeemgerichte contractbeheersing is een vereiste.
Het zelfstandig overleg voeren met de Opdrachtnemer over de voortgang van het werk.
Kennis van -en het kunnen toepassen van- de UAV gc 2005 is een vereiste.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-12-2015 11:47
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten