Business proces en datamodelleur

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
14-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
430
Status
Gesloten
Referentie
IGB54354806

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een business proces en datamodelleur met kennis van platformsystemen zoals Mendix, SAP en SAS en Sharepoint (functioneel maar ook technisch de achtergronden).

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

De afdeling Informatievoorziening (IV) Ontwikkeling is binnen het IV-proces verantwoordelijk voor de vernieuwingen en ontwikkelingen van systemen van het IV-domein Bedrijfsvoering (vraag naar IV) ten einde dit goed voor te bereiden voor CIV, DCI en IVB. Tevens ondersteunt en adviseert de afdeling de proceseigenaren ten aanzien van het samenhangend procesontwerp.

De afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling is onderdeel van de Corporate Dienst, directie Financiën en Facilitair (DFF).  De afdeling IV Ontwikkeling heeft in zijn algemeenheid de ambitie om dé afdeling te zijn die de processen en bedrijfsvoeringsapplicaties van Rijkswaterstaat ontwikkelt. Zowel bij het bestuur als bij de gebruikers staat de afdeling bekend als de afdeling die kwalitatief en snel werk levert.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U helpt om de beweging van informatievoorziening ontwikkeling te stroomlijnen.

 • U signaleert de behoefte, brengt de proces en-  databehoefte in kaart en zet deze om in een gedegen aanpak en resultaat.

 • U werkt samen met een aantal collega’s aan het houden en hebben van inzicht en overzicht van de klantprocessen en informatiebehoefte van de beheerders van de Rijkswaterstaatnetwerken.

 • Uw werkzaamheden impliceren vaak grote veranderingen voor de organisatie en haar medewerkers.

 • U houdt binnen de krimpende organisatie het toezicht op peil en zorgt dat de processen doelmatig en doeltreffend uitgevoerd blijven worden.

Eisen

 • U hebt een afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding (op master niveau), liefst in de richting van bedrijfsinformatica.

 • U beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

 • U hebt minimaal 5 tot 7 jaar ervaring met de analyses van bedrijfsprocessen.

 • U bent in staat data te modelleren in relatie tot bedrijfsprocessen.

 • U hebt kennis van Object Oriëntatie (OO) en modelleringstechnieken zoals UML en ER Diagrammen.

 • U hebt kennis van platformsystemen zoals Mendix, SAP en SAS en Sharepoint (functioneel maar ook technisch de achtergronden).

 • U hebt kennis van scrumdriven / agile (modeldriven) ontwikkelen voor platformsystemen.

 • U beschikt over aantoonbare  businessarchitectuurkennis.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Utrecht

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met een optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 17 december aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten