Handhaver Bodem en Archeologie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
253
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

18-1-2016

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16-24

Sluitingsdatum

30-12-2015 om 17:00 uur

Je gaat aan de slag bij de vakgroep Bodem & Archeologie die bestaat uit ruim 20 medewerkers. De vakgroep Bodem heeft veel kennis en kwaliteit in huis en neemt binnen de overheidswereld een vooraanstaande positie in. Zo is de vakgroep koploper bij het implementeren van het Besluit bodemkwaliteit, het gebruik van bodem bij ruimtelijke ontwikkelingen en de handhaving van grondstromen binnen de regio.

Als Handhaver Bodem word je belast met het toezicht en de handhaving van grondstromen die in het kader van het Besluit bodemkwaliteit (BBK) toegepast worden in de regio alsmede handhavende taken in het kader van de Wet Bodembescherming (WBB).

Functie eisen

Minimaal afgeronde HBO opleiding met bodem als onderdeel.
Minimaal 5 jaar recente ervaring als handhaver Bodem (Wbb e/o BBK) is een vereiste.
Kennis van bodeminformatiesystemen (bijv. Nazca).
Kennis van geografische informatiesystemen bv geoweb en GIS.
Ervaring met Squit of vergelijkbare workflowsystemen.
In bezit van rijbewijs B is een vereiste.
Flexibel inzetbaar over meerdere dagen in de week indien het werk daar om vraagt. Het aantal uur per week is minimaal 16 met uitloop naar 24 uur per week. Bereid meer uren te werken bij incidentele pieken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten