Stedelijk Beheerder Wegen en Straatmeubilair

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
14-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
178
Status
Gesloten
Referentie
BCFP1100

Omschrijving

Wat houdt de functie in?
De functie van stedelijk beheerder Wegen en Straatmeubilair is een sleutelpositie. Waar moet je aan denken bij deze functie?
In deze rol lever je samen met je collega stedelijk beheerders een bijdrage in de kwaliteitsontwikkeling waar de afdeling voor staat.

 • Je bent procesverantwoordelijke voor het domein Wegen en Straatmeubilair.

 • Je voert de regie op dit domein en hebt inhoudelijke kennis van het vakgebied.

 • Je bent in staat de verbinding te leggen tussen het eigen domein en de overige terreinen binnen het Cluster Beheer, de andere afdelingen van de gemeente (Projectbureau, Realisatie, beleidsafdelingen) en de externe omgeving, en tevens kan je omgaan met tegengestelde belangen.

 • Denken vanuit de burger en het bestuur staat centraal.

 • Je bent als opdrachtgever verantwoordelijk om binnen de gestelde kaders in regie het beheer te voeren voor de domeinen Wegen en Straatmeubilair.

 • Daarnaast werk je veel samen met de managers van de uitvoerende afdelingen als het gaat om de uitvoering van beheer en de totstandkoming van het uitvoeringsbeleid op het domein

Wegen en Straatmeubilair.

 • Je kan dan ook snel schakelen tussen verschillende projecten, organisatieonderdelen en financiën.

 • Je bent voor dit domein verantwoordelijk voor de P&C-cyclus en stelt hiervoor een begroting op voor het beheer en onderhoud.

 • Je bent budgethouder en met behulp van periodieke rapportages stem je af met je manager RIB(Regie Integraal Beheer) en stuur je bij waar nodig.

Wat zijn de functie-eisen?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding met meerdere jaren relevante werkervaring en inhoudelijke kennis van producten van het domein Wegen en Straatmeubilair.

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de civiele techniek, bij voorkeur op het gebied van wegen, of aantoonbaar in staat om een vergelijkbare kennis in korte tijd eigen te

maken.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als beheerder wegen

 • Je hebt kennis en ervaring met de CROW egbeheersystematiek.

 • Kennis en ervaring in de rol van regiebeheerder is een pre.

 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken conform de planning & control-cyclus.

 • Als stedelijk beheerder ben je in staat flexibel te opereren op verschillende inhoudelijke en bestuurlijke niveaus.

 • Je bent je bewust van de verschillende rollen die je hebt en je kan daarin effectief handelen in besluitvormingsprocessen.

 • Als stedelijk beheerder ben je in staat invloed uit te oefenen zonder hiërarchisch bevoegd te zijn.

 • Je vervult een initiërende rol bij het opstellen van de meerjarenplanning groot onderhoud en investeringen. Dat doe je ook bij andere beheer- en onderhoudsopdrachten.

 • Je bent analytisch en tegelijkertijd resultaatgericht en ondernemend.

 • Je hebt aantoonbare ervaring met het coachen en inwerken van nieuwe beheerders

Meer info over Cluster Beheer

De missie van Cluster Beheer is het zijn van de beste partner in Leiden (en in de regio) als het gaat om het van gevel tot gevel schoonhouden, beheren en onderhouden van de stad,
sportaccommodaties en het vastgoed. Samen met de partners en burgers zorgen voor een schone, hele en veilige stad waardoor het er fijn wonen, werken en recreëren is. Cluster Beheer is
verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en sportaccommodaties. De cluster bestaat uit 5 teams; team Ondersteuning, team Regie Integraal Beheer en 3 uitvoerende teams Civiel & Cultuurtechniek, Inzameling en Reiniging en Sport. Binnen het cluster werken ongeveer 350 medewerkers. Samen met medewerkers streven we naar Cluster Beheer als Beste Plek om te Werken. Dit doen we o.a. door een intern ontwikkelprogramma en met aandacht voor vitaal
personeelsbeleid. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan ben jij onze man of vrouw!

Meer info over het Team Regie Integraal Beheer

De kerntaak van het team Regie Integraal Beheer (RIB) is de regie op het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, van gevel tot gevel. Hiervoor baseren we ons op de beheerplannen en de
beleidskaders voor de openbare ruimte. RIB fungeert als schakel tussen de beleidsafdelingen en de uitvoering. Het team RIB is procesverantwoordelijk voor beheer en onderhoud op deze domeinen.

Eisen
Je hebt een afgeronde HBO opleiding met meerdere jaren relevante werkervaring en inhoudelijke kennis van producten van het domein Wegen en Straatmeubilair.
Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de civiele techniek, bij voorkeur op het gebied van wegen, of aantoonbaar in staat om een vergelijkbare kennis in korte tijd eigen te maken.

Gunningscriteria
Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met de CROW wegbeheersystematiek.
Je hebt kennis en ervaring in de rol van regiebeheerder.
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als beheerder wegen
Je hebt aantoonbare ervaring met het coachen en inwerken van nieuwe beheerders
Je kan aantonen dat je als stedelijk beheerder in staat bent flexibel te opereren op verschillende inhoudelijke en bestuurlijke niveaus

Startdatum 4 januari 2016
Einddatum 1 juli 2016
Uren per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten