Projectleider Ouder- en Kindcentra

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
14-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
1
Bekeken
681
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1053

Afrondingstoelichting

Beste Freelancers,

Bedankt voor uw interesse in de opdracht Projectleider Ouder- en Kindcentra. Wij hebben inmiddels een selectie gemaakt uit de reacties en een kandidaat voorgesteld bij de opdrachtgever. Daarom sluiten wij deze opdracht.

Met vriendelijke groet,

H Consultancy Groep b.v.


Omschrijving

Voor een 100.000+ gemeente in de randstad zoeken wij een Projectleider Ouder- en Kindcentra, die belast wordt met het opzetten, structureel organiseren en financieel dekkend maken van facilitaire diensten en producten voor de 20 Ouder- en Kind Centra die onderdeel zijn van Onderwijs, Jeugd en Zorg. .
Facilitair Bureau is onderdeel van het Cluster Bedrijfsvoering van de gemeente. Het Facilitair Bureau levert betrouwbare en goede ondersteuning voor de hele stad op het gebied van algemene facilitaire ondersteuning en -advies, zodat de medewerkers hun kerntaken effectief en efficiënt kunnen uitvoeren. Het Facilitair Bureau zal zich de komende 5 jaar ontwikkelen tot een efficiënte, kennisrijke en professionele dienstverlener op het gebied van facilitair management, huisvesting, centrale inkoop, technisch (gebouwen)beheer en energie met een grote focus op het primaire proces van de gebruiker. Het Facilitair Bureau is op het gebied van energiereductie en CO2 neutraliteit een belangrijke speler binnen het concern. In 2025 zal de gemeentelijke organisatie CO2 neutraal moeten zijn. Het Facilitair Bureau zal hier op diverse onderdelen een voortrekkersrol op zich nemen. Het Facilitair Bureau wordt doorontwikkeld op basis van de lijn ingezet door TransFM.

Taken

Zorgdragen dat de lopende zaken, projecten en werkzaamheden in controle komen en in de werkprocessen van het reguliere lijnmanagement worden opgenomen
Zorgdragen voor de juiste implementatie van gecontracteerde (huis)leveranciers, inzicht in de exploitatiekosten, nakoming van normen en wetten en tegemoetkoming aan de lokale wensen
Het voeren van overleg met lokale gebruikers, leveranciers en de afdelingen Gemeentelijke Vastgoed en Facilitair Bureau.

Vereisten

Hbo diploma in de richting Facilitair Management
Kennis van, en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met gebouwenexploitatie
Kennis van het werkveld Onderwijs, Jeugd en Zorg (OJZ) en de huisvesting daarvan

Competenties

Organisatie(sensitiviteit)

Samenwerken

Communicatieve vaardigheden

Analytisch vermogen

Resultaatgerichtheid

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    14-12-2015 17:04
    Plaats
    Oegstgeest

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten