Applicatiespecialist Filenet

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
14-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
290
Status
Gesloten
Referentie
1397

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Rol Applicatiespecialist Filenet
Werkniveau Senior
Locatie Zoetermeer
Startdatum 04-01-2016
Einddatum 04-07-2016
Aantal uren per week 40
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

SSC-ICT vestiging Zoetermeer bestaat uit een front-office en een back-office. Het back-office bestaat uit de beheerteams. Zij beheren de diensten die door projecten worden opgeleverd en leveren ook specialisten voor de projecten. In de front-office zorgt het team projectmanagement voor het uitvoeren van projecten, die als dienst door de beheerteams in beheer moeten worden genomen. Bedrijfsvoering en relatiemanagement bepalen de exploitatieovereenkomst en de dienstenniveau’s met de klant.

De afdeling/Team

Het team Enterprise Content Management (ECM) richt zich op de ondersteuning van de levenscyclus van zowel de gestructureerde als de ongestructureerde informatie binnen een organisatie of deelorganisatie. Belangrijk hierbij zijn het ordenen en het terugvinden van de informatie en de integriteit hiervan bewaken. Om dit te kunnen doen wordt er gebruik gemaakt van een Web content management systeem, een Document Management systeem en een Record management systeem.

Taken/Resultaatgebieden

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie maakt gebruik van DigiJust, een op IBM FileNet P8 gebaseerd Documentair Informatie Systeem waarvoor SSC-ICT het technisch en applicatiebeheer uitvoert. Een nieuwe versie van DigiJust wordt momenteel door SSC-ICT ontwikkeld op basis van IBM Case Manager en een deel van de aanwezige beheercapaciteit zal worden ingezet op het realisatieproject. Daarom wordt een applicatiebeheerder gezocht die het gat bij het beheer over de huidige versie van DigiJust op kan vullen. Tevens kan de applicatiebeheerder gevraagd worden om te ondersteunen bij de inbeheername van de nieuwe versie van DigiJust.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Filenet P8 gecertificeerd: Installation, Configuration en Administration v5

Microsoft Windows Server 2008R2/2012
Kennis van Oracle
Kennis van IBM Datacap Taskmaster Capture 8
Meer dan 3 jaar ervaring met IBM Filenet

OVERIGE EISEN EN WENSEN

Afgeronde HBO Bachelor opleiding in een technische richting
ITIL 3 gecertificeerd
Kennis en ervaring met IBM Case Manager is een pré
Het kunnen werken met Enterprise Architect en het hebben van netwerkkennis is een pré
Kennis van en ervaring met SCRUM of DevOps is een pré

GEDRAGSKENMERKEN

De applicatiespecialist fungeert als “backfilling” voor de huidige beheerder zodat laatstgenoemde deel kan nemen aan het upgrade project. Van de beheerder wordt een actieve houding verwacht. Hij haalt de informatie die hij nodig heeft en weet zijn werkzaamheden te benoemen en te organiseren. Hij levert een continue bijdrage aan het verbeteren van het beheerproces en is in staat collega beheerders en ontwikkelaars te overtuigen van de veranderingen in processen en werkafspraken die daar voor nodig zijn.

Gewenste competenties
Analyserend vermogen;
Klantgericht;
Leervermogen;
Omgevingsbewust;
Plannen en organiseren;
Samenwerken;
Hands on mentaliteit.

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Indien kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, dan zal dat plaatsvinden op 18-12-2015 a.s. tussen 9.00 uur tot 17.00 uur.
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

KANDIDAAT AANBIEDEN

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten