Teammanager advies en ontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
de Steeg
Reacties
2
Bekeken
861
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

01-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

17-12-2015 om 17:00 uur

Rheden werkt samen met Arnhem en Renkum aan de oprichting van een gemeenschappelijke bedrijfsvoeringsorganisatie (IGUO). Het is de bedoeling dat een aantal onderdelen van Bedrijfsvoering in de komende jaren zullen worden ondergebracht in een intergemeentelijke uitvoeringsorganisatie. In de doorontwikkeling van de organisatie streven we naar een moderne flexibele netwerkorganisatie, die ook de vragen van de toekomst kan beantwoorden en in een passende verhouding met de samenleving staat.

Je neemt deel aan het managementoverleg en legt verantwoording af aan de directeur bedrijfsvoering. Het team advies en ontwikkeling kent twee teammanagers. De vacante functie heeft als aandachtgebieden en verantwoordelijkheid de vakgroep(en) financiën, informatiemanagement, basis- en geoinformatie. In verband met de benodigde extra aandacht voor de overgang van taken naar de IGUO kunnen de aandachtsgebieden nog wijzigen.

Hoofdtaken

Geeft leiding, coacht en stimuleert medewerkers.
Is verantwoordelijk voor de kwaliteit, kwantiteit en ingezette capaciteit in relatie tot het vooraf gedefinieerde resultaat.
Zorgt voor vertaling jaarplannen in operationele doelen en inzet van sturingsmiddelen.
Is verantwoordelijk voor een goede informatievoorziening.
Vanuit de doorontwikkeling van de organisatie stimuleer je kwaliteitsverbetering in de dienstverlening en/of werkprocessen (P&C-cyclus, samenwerkingsverhouding klant -bedrijfsvoering, verruiming bevoegdheden management op het gebied van budgetten).
Onderhoudt functioneel relevante relaties en netwerken met partners op landelijk, provinciaal, regionaal en lokaal niveau.
Initieert beleidsvoorbereiding en –ontwikkeling.
Voert regulier overleg met en geeft advies aan portefeuillehouders over vakinhoudelijke aspecten waarbij in veel gevallen sprake is van een hoog politiek afbreukrisico.
Zorgt voor sturing en monitoring op met name beleidsmatige resultaten.

Functie eisen

WO werk- en denkniveau, richting bedrijfseconomie of financiën blijkend uit een afgeronde opleiding met een diploma
Recente en relevante leidinggevende ervaring minimaal 5 jaar, op vergelijkbare functie met de vakgebieden financiën, informatiemanagement, en basis - en geo informatie
Recente en relevante kennis en ervaring met gemeentelijke financiën
Affiniteit met de vakgebieden financiën, informatiemanagement en basis en geo informatie, blijkend uit recente werkervaring is een wens
Recente kennis en ervaring met begeleiden van teams in veranderingsprocessen is een wens
Gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen

Competenties

Klantgerichtheid
Samenwerken
Verantwoordelijkheid
Flexibiliteit
Omgevingsbewustzijn
Creativiteit
Visie
Leiderschap

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  15-12-2015 11:28
  Plaats
  Groenlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-12-2015 21:08
  Plaats
  Doesburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten