Communicatie Adviseur

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
1
Bekeken
638
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1058

Omschrijving

Voor een vervoersbedrijf in de randstad zijn wij op zoek naar een (interne) Communicatie Adviseur, die voor de modaliteit Tram, de organisatie gaat helpen om de medewerkers bij Tram (leidinggevenden, de personenvervoerders en conducteurs) mee te nemen in de visie, missie en businessplan. De Communicatie Adviseur zal een bijdrage leven de centrale communicatie strategie van het vervoersbedrijf te vertalen naar de modaliteit Tram.

Het vervoersbedrijf heeft de ambitie om beste (stads) vervoerder van Nederland te worden. De modaliteit Tram heeft een businessplan ontwikkeld waarin beschreven staat op welke wijze zij hieraan bijdragen. Deze veranderaanpak is gebaseerd op de overtuiging dat het vervoersbedrijf succesvol is wanneer het vakmanschap en de bevlogenheid  van alle medewerkers goed richten en optimaal inzetten. Dat betekent zeggen waar het vervoersbedrijf heen gaat en waarom dat belangrijk is en wat ieders realistisch ambitieuze bijdrage in is. Daarbij zorgt het vervoersbedrijf ervoor dat de vakmensen met goede middelen en informatie ondersteunt om succesvol te kunnen zijn en worden ze ondersteund in het ontwikkelen van de juiste competenties. Het vervoersbedrijf richt zich daarbij op de reiziger en realiseert zich dat het vakmanschap, de betrokkenheid en de bevlogenheid van alle medewerkers samen ervoor zorgt dat de reizigers met het vervoersbedrijf blijven reizen en hun omgeving aansteken om hetzelfde te doen.

Taken

Meedenken om de doelen van het vervoersbedrijf te bereiken
De communicatie omtrent de modalitieit Tram vormgeven
Het businessplan van Tram op de juiste wijze en volgens de juiste middelen communiceren naar alle Tram medewerkers

Vereisten

Een afgeronde HBO opleiding richting communicatie
Ruime ervaring (ca 10 jaar) met (verander- en-of interne) communicatie

Competenties

Zelfstandig kunnen werken, snel schakelen tussen verschillende niveaus en snapt de verschillende, soms tegengestelde, belangen
Weet de visie te vertalen naar de juiste planning, timing en communicatiemiddelen
Zeer pragmatische instelling
Resultaatgericht
Vlotte pen; kunnen schrijven voor uiteenlopende doelgroepen

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties - naam, organisatie, functie, telefoonnummer en emaildres- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    15-12-2015 10:51
    Plaats
    haarlem

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten