Interne Communicatieadviseur (Sr

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
4
Bekeken
554
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

18-12-2015 om 10:00 uur

Je gaat voor de modaliteit Tram, als communicatie adviseur, ons helpen om onze medewerkers bij Tram (leidinggevenden, de personenvervoerders en conducteurs) mee te nemen in onze visie, missie en businessplan. Iemand die ons helpt om de centrale communicatie strategie van GVB te vertalen naar de modaliteit Tram. Iemand die met ons meedenkt dit te bereiken en iemand die ook in staat is om de mouwen op te stropen en communicatie vormgeeft. Denker en doener in een organisatie die sterk is verbonden met Amsterdam Iemand die ons helpt het businessplan van Tram op de juiste wijze en volgens de juiste middelen te communiceren naar alle Tram medewerkers.

Als interne communicatieadviseur maak je deel uit van de afdeling communicatie. De afdeling communicatie is verantwoordelijk voor de communicatie van GVB met een groot aantal in-en externe doelgroepen en de volgende disciplines: woordvoering, reputatiemanagement, marketingcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie, sponsoring en events, online communicatie en interne communicatie. Daarnaast verzorgen zij de reizigersinformatie en organiseert zij de distributie van communicatiemiddelen voor de reizigers.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting communicatie is een vereiste
Je hebt ruime ervaring (ca 10 jaar) met (verander- en-of interne) communicatie
Je kunt goed zelfstandig werken, snel schakelen tussen verschillende niveaus en snapt de verschillende, soms tegengestelde, belangen
Je weet dit te vertalen naar de juiste planning, timing en communicatiemiddelen
Je hebt een zeer pragmatische instelling en bent resultaatgericht
Vlotte pen; kunnen schrijven voor uiteenlopende doelgroepen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  15-12-2015 10:32
  Plaats
  Baarn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-12-2015 14:12
  Plaats
  Harderwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-12-2015 00:52
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-12-2015 12:38
  Plaats
  Katwijk
  Geplaatst door
  Marcommunicatie
  Status
  Standaard

  Ik ben een ervaren communicatie-expert die boeiende berichten daar brengt waar de ontvanger leest. Beeldend schrijven en schrijven met beelden is mijn kracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten