VM Storage Specialist

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
217
Status
Gesloten
Referentie
1402

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Rol VM Storage Specialist
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 11-01-2016
Einddatum 11-04-2016
Aantal uren per week 32-40
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Het project DWR kent circa 400 servers, waarvan circa 300 virtueel zijn. Gezien de hoeveelheid is het goed om een eigen VM Ware specialist in het project te hebben.

De specialist heeft aantoonbare jarenlange ervaring en expertise. De specialist richt zich op het uitdenken en implementeren. De specialist inventariseert allereerst wat aan basis infrastructuur in het ODC Rijswijk geleverd wordt, wat randvoorwaardelijk is voor de DWR diensten en stelt vervolgens voor de DWR diensten een FIT-GAP rapport op. De sterkte van de specialist ligt hoofdzakelijk op infrastructuur (server, storage, netwerk), Microsoft & VMware oplossingen en optimalisatie van beheerprocessen.

De specialist moet in staat zijn zelfstandig te opereren, waarbij intensief wordt samengewerkt met architecten, ontwerpers en specialisten van andere projecten van het PMI, met lijnfunctionarissen van de SSC-ICT organisatie, huidige externe leveranciers en de nieuwe leveranciers. Rapportage vindt wekelijks plaats en minimaal eenmaal per maand schriftelijk overeenkomstig (deels nog op te stellen) afspraken binnen het project DWR omgevingen.

Beschrijving van de organisatie en project
SSC-ICT Haaglanden is druk doende met de voorbereidingen om de huidige infrastructuur te vernieuwen en haar datacenters te migreren naar het nieuwe Overheid Data Center (ODC) in Rijswijk. Als onderdeel van dit vernieuwingstraject worden de huidige externe datacenters uitgefaseerd en worden de diensten verplaatst naar het ODC Rijswijk. De Digitale Werkomgeving Rijksdienst (DWR) diensten zijn ondergebracht bij het externe datacenter MATCH. Deze DWR diensten worden als een van de eerste diensten verhuist naar het ODC Rijswijk.

Voor het project Transitie MATCH: DWR omgevingen bestaat de behoefte aan een kandidaat conform aanvraag.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

 • Monitoring: Nagios

 • Fabric Connect

 • Proliant Blade Servers

 • File sharing (SMB / CIFS / NFS / DFS /

 • GlusterFS)

 • Security (SSL / VPN / Kerberos / HTTPS / Radius / PKI)

 • Microsoft Exchange

 • Microsoft Hyper-V

 • VMware vCenter Operations Manager VMware vSphere

 • PowerShell

 • VMware Horizon View

 • VMware vCloud Director

 • MCITP (Microsoft Certified IT Professional) Veeam Backup & Replication - technical

 • VMware Certified Professional 5 – Data Center Virtualization (VCP5-DCV)

 • Ervaring met datacenters en outsourcing

EXTRA INFORMATIE

Indien kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, dan zal dat plaatsvinden op de Koningskade 4 te Den Haag in de eerste en tweede week van januari 2015.
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten