Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
38
Status
Gesloten
Referentie
MvdHoek

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Voor een eindklant in Utrecht zijn wij op zoek naar een Data Scientist.

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

31-03-2016

Uren per week

40

Optie verlenging

Ja

Sluitingsdatum

16-12-2015

Jij weet wat de klant wil. En jij wil jouw expertise inzetten voor het waarmaken van nog meer plezier voor onze klanten door een ultieme customer experience. Jij houdt net als wij scherp in de gaten dat de klant en klanttevredenheid altijd centraal staan. Samen bereiken we mooie resultaten en bieden we altijd meerwaarde.
Kun jij, in een leuk team bij Ziggo, de klanttevredenheid en – loyaliteit tot het hoogste niveau brengen? Dan is dit de plek voor jou.

Wat ga je doen als Data Scientist of Advanced Analytics collega?
Als Data Scientist richt je je bij Customer Excellence op klantdata-analyses. Deze analyses geven inzicht, samenhang en richting aan de klantstrategie. Belangrijke bronnen voor de analyses zijn de (t)NPS-data, service/sales data en externe (big)data. Jij zorgt ervoor dat deze bronnen samenkomen en optimaal benut worden.
Voorbeeld deliverables: churn modellen, customer value model, NPS analyses, behoefte segmentatie, kanaal strategie, deep dives op commerciële activiteiten :

In de kern
Bekijk je de gegevens en data vanuit verschillende perspectieven, maak je inschattingen van de impact en bedenk je verschillende manieren om met de data om te gaan. Van toetsing naar interpretatie en exploratie
Kun je (big) data met verschillende tools omzetten naar concrete analyses, inzichten, nieuwe hypotheses en verklaringen omtrent klantgedrag en daar voorspellingen over doen, al dan niet met behulp van voorspelmodellen.
Presenteer je de uitkomsten van je analyses zo dat ze voor de business bruikbaar zijn om de strategische doelen van Ziggo te halen. Je rapporteert in voorkomende gevallen ook aan de directors.

Functie eisen

  • Kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding met een statistische richting zoals econometrie, wiskunde of marketing met research specialisatie

  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring in analytics

  • Kandidaat heeft ervaring met werken met de databases bij Ziggo dan wel UPC

  • Kandidaat heeft professionele kennis van en ervaring met data, traditionele en nieuwe (Big) data analyse

  • Kandidaat heeft kennis van databewerking en mining tools als Excel, SQL en IBM SPSS Modeler, werken met decision trees, logit modellen

Graag zien wij uw cv inclusief motivatie en tarief spoedig tegemoet.

Contact Ormer ICT
Martijn van der Hoek

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten