Data Scientist

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
49
Status
Gesloten
Referentie
30151586

Omschrijving

Data Scientist

Jij weet wat de klant wil. En jij wil jouw expertise inzetten voor het waarmaken van nog meer plezier voor onze klanten door een ultieme customer experience. Jij houdt net als wij scherp in de gaten dat de klant en klanttevredenheid altijd centraal staan. Samen bereiken we mooie resultaten en bieden we altijd meerwaarde.
Kun jij, in een leuk team bij ons, de klanttevredenheid en – loyaliteit tot het hoogste niveau brengen? Dan is dit de plek voor jou.

Wat ga je doen als Data Scientist of Advanced Analytics collega?
Als Data Scientist richt je je bij Customer Excellence op klantdata-analyses. Deze analyses geven inzicht, samenhang en richting aan de klantstrategie. Belangrijke bronnen voor de analyses zijn de (t)NPS-data, service/sales data en externe (big)data. Jij zorgt ervoor dat deze bronnen samenkomen en optimaal benut worden.
Voorbeeld deliverables: churn modellen, customer value model, NPS analyses, behoefte segmentatie, kanaal strategie, deep dives op commerciele activiteiten :

In de kern •Bekijk je de gegevens en data vanuit verschillende perspectieven, maak je inschattingen van de impact en bedenk je verschillende manieren om met de data om te gaan. Van toetsing naar interpretatie en exploratie
•Kun je (big) data met verschillende tools omzetten naar concrete analyses, inzichten, nieuwe hypotheses en verklaringen omtrent klantgedrag en daar voorspellingen over doen, al dan niet met behulp van voorspelmodellen.
•Presenteer je de uitkomsten van je analyses zo dat ze voor de business bruikbaar zijn om de strategische doelen van ons te halen. Je rapporteert in voorkomende gevallen ook aan de directors.

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor vrijdag 17 december 15:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten