Applicatieontwikkelaar/-beheerder medior Planon maatwerk

Opdrachtgever
Dunit BV
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
303
Status
Gesloten
Referentie
247855-51

Afrondingstoelichting

GESLOTEN


TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 242 opdrachten

Omschrijving

Begindatum

18 januari 2016

Einddatum

19 februari 2016

Optie tot verlenging

Ja

Contractvorm

Detachering

Dagen per week

3

Uren

24

Tariefindicatie

€60,00 all-in, exclusief btw

Plaats

Amsterdam

Regio

Noord-Holland

Opdrachtbeschrijving
Als ervaren Planon beheerder gebruik je jouw kennis en ervaring om de upgrade van Planon naar versie R15 af te ronden vwb de aanpassingen die nodig zijn in het aangebrachte maatwerk. Onze klant werkt hierbij met een OTAP inrichting. De aanpassingen worden aangebracht in de ontwikkelomgeving en getest in de ontwikkel en acceptatieomgeving.

Je werkt samen met de technisch beheerder van Onze klant die de regie voert, en andere (Planon) consultants die werkzaamheden verrichten voor het aanbrengen van de upgrade en/of de functionele configuratie aan Planon.

Bij (technische) problemen, ben je in staat om (via raadpleging van je netwerk) naar oplossingen voor deze issues toe te werken.

Je draagt zorg voor de aanpassingen die nodig zijn in het aangebrachte maatwerk dat op dit moment aanwezig is in R11, en weer operationeel dient te zijn in R15.

De daadwerkelijke inzet is deels afhankelijk van de activiteiten die in ditzelfde kader plaatsvinden. Mede door afhankelijkheden tussen deze activiteiten is het wenselijk dat de te besteden uren flexibel in te zetten en af te stemmen zijn.
Onze klant maakt gebruik van de applicatie PLANON voor registratie en verwerking van vele gegevens die de processen van de afdeling FMA faciliteren.
Het pakket Planon is op dit moment verouderd en draait onder versie R11. Onze klant wil dat deze versie geüpgraded wordt naar versie R15. Dit betreft een technische upgrade waarbij zo min mogelijk nieuwe functionaliteit wordt geïntroduceerd.

Wij zijn op zoek naar een Planon consultant die in staat is om deze upgrade naar R15, en de uitdagingen die daarbij ontstaan op de juiste manier uit te voeren.

De activiteiten worden uitgevoerd binnen de sectie Applicaties van de afdeling ICT bij de Nederlandsche Bank NV, locatie Amsterdam.
Wij zouden graag van jullie, indien mogelijk, maximaal 3 CV’s van geschikte kandidaten ontvangen met daarbij ook de uurprijs. De kandidaten moeten vanaf heden tot eind maart beschikbaar zijn. Een intakegesprek en een screeningprocedure kan onderdeel uitmaken van het selectietraject.

Functie-eisen

Minimaal 4 jaar ervaring als ontwikkelaar/beheerder met Upgrades van Planon in verschillende versies.
Goede communicatie- en schrijfvaardigheden in Nederlands en Engels
Enthousiaste en proactieve werkhouding

Kennis van en ervaring met

Planon R11
Planon R15
Maatwerk aanpassingen in Planon
Kennis van de Planon inrichting bij Onze klant is een duidelijke pre.
Ervaring met technische Planon upgrades bij Onze klant is een duidelijke pre.
Ervaring met Planon maatwerk van Onze klant is een duidelijke pre.

Bijzonderheden

CV's uiterlijk 21-12-2015, voorzien van

RecentCV in Word
Tarief
Beschikbaarheid
Motivatie is een MUST
Initieel beschikbaar 4 dagen (32 uur) per week van 18-1-16 tm 19-2-16, daarna meer of minder afhankelijk van de voortgang van de migratie. Op dit moment wordt ingeschat dat dit op 10 maart wordt afgerond.

Globale verwachting is totaal 25 dagen inzet.

Standaard afspraken
CV volledig in het Nederlands
CV maximaal 7 pagina's
Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de selectie
Bij selectie van de kandidaat moet een geldige VOG aangevraagd worden/worden overlegd. Aanvraagformulier wordt verstrekt door de klant.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten