Consulent Zorg

Opdrachtgever
FlexPay Professionals
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Flevoland
Reacties
0
Bekeken
15
Status
Gesloten
Referentie
MAAP00832

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever een gemeente in Flevoland zijn we op zoek naar een Consulent Zorg.

We zijn op zoek naar een Consulent Zorg.

Deze consulent voert de regie op de klant en is bij uitstek de front-office medewerker voor ons klant. Niet alleen moet er intern regie gevoerd worden op alle (werk)processen, ook extern moet gewerkt worden aan relatiebeheer, het onderhouden van contacten en de deelname aan wijknetwerken en waar nodig, de organisatie van Ronde tafels.
Binnen het wijknetwerken ligt de focus op het signaleren van de hulpvraag en afhandeling op één adres, binnen één gezin. Het voorbereiden en organiseren van Ronde Tafel overleggen is daarbij een instrument dat georganiseerd kan worden door de consulent. Analyse, en het opstellen van een Plan van aanpak op basis van de bespreking in het Ronde Tafel leiden daarbij tot een gebundelde meervoudige casuïstiek voorzien van een passende oplossing

De doelgroep bestaat uit klanten waarbij sprake is van multi-problematiek. Zij zijn daardoor niet direct in staat om te werken. Door het uitvoeren van een uitgebreide diagnose maak je samen met de klant een plan/diagnose. Het in de eigen kracht zetten van mensen, en zorgen voor door- en uitstroom zijn hierbij leidend.
Het gaat hier vaak om het motiveren, coachen en spiegelen van mensen. De consulent moet dan ook buiten kaders kunnen en willen denken. Hij/Zij moet het volledige proces bewaken en overzien. Signaleren, delegeren en probleemoplossend vermogen zijn hierbij cruciaal en de consulent moet er dus voor zorgen dat hij/zij door alle betrokkenen (zowel in- als extern) wordt geïnformeerd over van belang zijnde informatie met betrekking tot de klant en het te volgen traject, zodat een volledig beeld ontstaat over de klant en belangrijke uit te zetten acties. Dit vereist proces- en planmatig denken, inclusief kosten inzicht. Het oppakken van signalen, maar ook het kunnen aansturen van wijknetwerken zijn daarbij van belang.

Tenslotte is van groot belang dat hij/zij aantoonbare ervaring en affiniteit heeft met de doelgroep en denkt vanuit mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Klantvriendelijkheid, geduld, maar ook doortastendheid zijn belangrijke eigenschappen.

Functie eisen Consulent Zorg

De Consulent Zorg voldoet aan de volgende eisen

-Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als consulent zorg bij een gemeentelijke organisatie en/ of UWV en/ of SW bedrijf;
-Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
-Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met het begeleiden van mensen met multi-problematiek;
-Aantoonbare kennis van en/ of werkervaring met GWS en Suite4werk;
-Op CV aantoonbaar minimaal 1 voorbeeld geven waaruit blijkt dat u kennis heeft van de sociale kaart van de gemeente in regio Flevoland.

Arbeidsvoorwaarden

De Consulent Zorg gaat per 1 februari 2016 aan de slag voor 28 uur per week tot 31 januari 2017.

Heeft u interesse? Stuur dan voor 22 december a.s. uw cv voorzien van minimaal 2 referenten en een korte motivatie.

De kandidaat dient na gunning de onderstaande documenten aan te leveren

Kopie ID bewijs (indien ZZP-er)
VAR verklaring (indien ZZP-er)
VOG

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten