Applicatiebeheerders (7fte)

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
60
Op locatie
Rotterdam
Reacties
4
Bekeken
711
Status
Gesloten
Referentie
PBaas

Afrondingstoelichting

Beste lezer,

De sluitingsdatum is verstreken. Kandidaten die aangeboden zijn zijn op de hoogte gesteld.

Plony Baas
Sr. Account Manager
Ormer ICT


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor een eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar zeven applicatiebeheerders.

Startdatum

z.s.m.

Duur opdracht

31-03-2016

Aantal uur

36 uur

Optie verlenging

Ja 3 maanden

Sluitingsdatum

vrijdag 18 december

Functieprofiel

De Serviceorganisatie ondersteunt de gemeente Rotterdam op het gebied van bedrijfsvoering. Producten en diensten zoals ICT, HR, Financiën en Communicatie zijn gebundeld om zo efficiënt en effectief mogelijk de dienstverlening te leveren die de gemeente nodig heeft bij het uitvoeren van haar werk voor de stad. In een omgeving die voortdurend in beweging is, biedt de Serviceorganisatie vakmanschap en kwaliteit om flexibel op die dynamiek in te kunnen spelen.
Applicatiebeheer is verantwoordelijk voor goed functionerende applicatiesystemen in een beheerde en gemonitorde omgeving, volgens de afgesproken prestatienormen. De senior Applicatiebeheerder maakt onderdeel uit van het dienstencentrum Informatie en Automatisering (I&A) en ressorteert rechtstreeks onder de Teamleider Applicatiebeheer of wordt je aangestuurd door een project manager.

De functie

Omdat tijdelijk een aantal applicatiebeheerders fulltime ingezet worden voor een project, Migratie Windows 2003, zoeken we voor de reguliere taken applicatiebeheerders. Op technisch gebied ben je een kei en in staat om veranderingen gecontroleerd door te voeren en je coördineert de daarbij behorende werkzaamheden. Volgens de daartoe ingerichte processen ITIL en ASL bewaak je de werkzaamheden, lost zelfstandig vragen en verstoringen op. Ook ben je verantwoordelijk voor het stellen van acceptatienormen ten aanzien van applicatieprogramma's en je stelt testplannen en beheerprocedures op. Je ondersteunt op projectmatige basis bij implementaties van applicatiesystemen. Verder vervul je een centrale rol tussen de verschillende afdelingen en heb je een coördinerende rol richting leveranciers.

Vraag en aanbod

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT en je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Jouw sterke punten zijn resultaatgericht en klantgericht waarbij je al samenwerkend verantwoordelijkheid neemt. Klanten en leveranciers te woord staan gaat je gemakkelijk af. Ook heb je de kwaliteiten om kennis, ervaring en werkmethoden over te brengen op je collega's middels een coachende managementstijl. Je bent in staat om concepten te doorgronden. Daarbij heb je kennis van kantoorautomatisering en van ICT-beheermethodieken als ITIL en ASL. Verder ben je in staat om een team door een veranderingsproces te leiden en zorgt voor een optimale werking van verschillende softwareapplicaties.

Graag zien wij uw cv inclusief motivatie en tarief spoedig tegemoet.

Contact Ormer ICT

Plony Baas

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  15-12-2015 22:02
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-12-2015 00:12
  Plaats
  Zwijndrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-12-2015 12:27
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-12-2015 17:17
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten