Loopbaanadviseurs en Commercieel managers

Opdrachtgever
Boventallig Personeel
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
42
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Bedrijf
Reorganisaties, bezuinigingen, overnames…de arbeidsmarkt is continu in beweging. Vaak zien werkgevers geen andere mogelijkheid dan personeel te ontslaan. De werknemer wordt boventallig en heeft geen uitzicht op een nieuwe baan. Met Boventallig Personeel spelen wij in op de behoefte van werkgevers om op een verantwoorde manier afscheid te nemen van boventallige werknemers en ze direct aan nieuw, betaald werk te helpen.

Dit doen wij door het arbeidscontract van de boventallige werknemer per direct over te nemen. Door middel van een persoonlijk inlevingsgesprek informeren wij de werknemer over de voorwaarden en de procedure en komen wij er achter wat iemands kwaliteiten en interesses zijn. Op basis daarvan zetten wij samen met de werknemer een persoonlijk looptraject uit. De werknemer kan hierbij rekenen op intensieve begeleiding, coaching, omscholing, trainingen en workshops.

Vaardigheden en deskundigheid

Wij verwachten van de loopbaanadviseur de volgende vaardigheden

 • Wensen, kwaliteiten, interesses en mogelijkheden van de cliënt in kaart brengen.

 • Verkregen informatie koppelen aan beroepsmogelijkheden op de lokale arbeidsmarkt.

 • Welke opleidingen en competenties zijn nodig voor welke functies?

 • Intensieve begeleiding bij trainingen, opleidingen, het opstellen van het cv en sollicitaties.

Daarnaast verwachten wij een actieve rol van de loopbaanadviseur in het benaderen van de werkgever. Er wordt door ons contact gelegd met HR-afdelingen, maar bij het takenpakket hoort ook het actief op zoek gaan naar nieuwe bedrijven waar werknemers boventallig worden:

 • Contact leggen met HR

 • Presentaties geven over onze dienst

 • Contacten onderhouden

 • Inzicht in organisaties

 • Gesprekstechnieken

Werkzaamheden
De werkzaamheden vinden plaats in de eigen regio. Daarom zijn we op zoek naar loopbaanadviseurs, commercieel managers en recruiters door heel Nederland. Op ons kantoor in Badhoevedorp vinden regelmatig bijeenkomsten met collega’s plaats om elkaar op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en ervaringen uit te wisselen.

Wij bieden daarom in zowel Badhoevedorp als Rotterdam kantoorruimte aan waar onze loopbaanadviseurs gratis gebruik van kunnen maken. Heb je eigen kantoorruimte? Dan kun je deze uiteraard ook blijven gebruiken.

Heb je naast de werkzaamheden voor Boventallig Personeel een eigen bedrijf / andere projecten waar je aan werkt? Dat is geen probleem. Het aantal uren dat je aan Boventallig Personeel besteedt in is overleg in te delen. Je kunt zoveel werknemers begeleiden als je zelf wilt.

Ben jij in staat mensen te analyseren, inspireren en activeren? Op zoek naar een uitdagende functie op freelance basis? Reageer dan direct! Financieel-juridische ervaring, ervaring met marketing, bedrijfskundige ervaring en/of strategische ervaring met HR-achtergrond is een pré.

Praktijkopleiding tot loopbaancoach
Wil je graag als loopbaancoach aan de slag maar heb je nog niet de juiste papieren en/of ervaring? Boventallig Personeel heeft wegens grote belangstelling een eigen opleiding gelanceerd waarin verschillende modules los van elkaar te volgen zijn. Begin bij het begin of stap in op je eigen niveau. Doordat je de opleiding volgt binnen ons bedrijf kun je vanaf dag één al aan de slag en direct een verdienmodel creëren. Voor meer informatie over de opleiding kunt u contact opnemen via 020-740 11 11 of welkom@boventalligpersoneel.nl.

W: www.boventalligpersoneel.nl

@: welkom@boventalligpersoneel.nl

KvK: 61155152

Sloterweg 303, Badhoevedorp

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten