Applicatiebeheerders (QR3606)

Opdrachtgever
Qualogy
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
45
Status
Gesloten
Referentie
QR3606

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Functie

Applicatiebeheerders (QR3606)

Start

4-1-2016, 36 uur per week

Periode

3 mnd+

Omgeving

Rotterdam

Omschrijving

Voor onze klant in Rotterdam zijn wij op zoek naar meerdere Applicatiebeheerders.

Applicatiebeheer is verantwoordelijk voor goed functionerende applicatiesystemen in een beheerde en gemonitorde omgeving, volgens de afgesproken prestatienormen. De senior Applicatiebeheerder maakt onderdeel uit van het dienstencentrum Informatie en Automatisering (I&A) en ressorteert rechtstreeks onder de Teamleider Applicatiebeheer of wordt je aangestuurd door een project manager.

De functie
Omdat tijdelijk een aantal applicatiebeheerders fulltime ingezet worden voor een project, Migratie Windows 2003, zoeken we voor de reguliere taken applicatieheerders. Je bent technisch verantwoordelijk voor het vakgebied.
Op technisch gebied ben je een kei en in staat om veranderingen gecontroleerd door te voeren en je coördineert de daarbij behorende werkzaamheden. Volgens de daartoe ingerichte processen ITIL en ASL bewaak je de werkzaamheden, lost zelfstandig vragen en verstoringen op.
Ook ben je verantwoordelijk voor het stellen van acceptatienormen ten aanzien van applicatieprogramma's en je stelt testplannen en beheerprocedures op. Je ondersteunt op projectmatige basis bij implementaties van applicatiesystemen.
Verder vervul je een centrale rol tussen de verschillende afdelingen en heb je een coördinerende rol richting leveranciers

Eisen
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT en je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
Jouw sterke punten zijn resultaatgericht en klantgericht waarbij je al samenwerkend verantwoordelijkheid neemt.
Klanten en leveranciers te woord staan gaat je gemakkelijk af.
Ook heb je de kwaliteiten om kennis, ervaring en werkmethoden over te brengen op je collega's middels een coachende managementstijl.
Je bent in staat om concepten te doorgronden.
Daarbij heb je kennis van kantoorautomatisering en van ICT-beheermethodieken als ITIL en ASL.
Verder ben je in staat om een team door een veranderingsproces te leiden en zorgt voor een optimale werking van verschillende softwareapplicaties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten