Application Developer - Per Direct

Intermediair
Niek E
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Almelo
Reacties
2
Bekeken
496
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant in Almelo zijn wij opzoek naar een Application Developer. Je bent werkzaam voor de afdeling Application Delivery. In je functie lever je voor de stafafdeling een bijdrage aan applicatiesoftware, de ICT architectuur en ICT projecten. Je bent het IT-aanspreekpunt voor deze afdelingen en coördineert de IT-gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast vervul je de rol van consultant voor onder andere het uitvoeren van softwareselectietrajecten, het opstellen van business cases en het formuleren van veranderingsbehoeften.

We verwachten dat je functioneel met je klant mee kunt denken en kunt adviseren over de beste oplossing. Ook ben je in staat dit te vertalen naar technische oplossingen, die aansluiten bij de gekozen IT-strategie.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO/HBO+ opleiding op het gebied van Bedrijfskundige Informatica en werkervaring als Application Developer. Je beschikt over uitstekende consultancyvaardigheden. Goede algemene kennis en ervaring met diverse ontwikkeltalen is een vereiste. Kennis van SQL & PL/SQL is een pré. Je bent creatief, innovatief en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen. Daarnaast beschik je over goede organisatorische, analytische en communicatieve vaardigheden.

Interesse? Reageer dan direct met je geupdate versie van je cv (WORD), uurtarief & beschikbaarheid

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  15-12-2015 19:43
  Plaats
  Doetinchem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-12-2015 12:12
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten