Test Analyst junior

Intermediair
Hays
Geplaatst op
15-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
55
Op locatie
Antwerpen (belgie)
Reacties
1
Bekeken
676
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant actief in de IT-sector zijn wij op zoek naar een Junior Test Analyst met een eerste ervaring in software testing voor een opdracht van 6 maanden in Antwerpen.

 • 1 tot 3 jaar ervaring in Software Testing

 • ISTQB Certificaat

 • Nederlandstalig (vloeiend)

Als Junior Test Analyst zal je instaan voor de ontwikkeling van testcases vanuit de beschikbare specificaties met behulp van formele testtechnieken, het uitvoeren van testgevallen en vastleggen van de bevindingen en resultaten. Je beheert de testware uitgaande van de voorgeschreven methodes en technieken en bent verantwoordelijk voor het vinden van fouten/problemen.

Hays IT Contracting is op zoek naar een kandidaat met een eerste ervaring in Software Testing die in het bezit is van een ISTQB certificaat of bereid is om het te behalen. Je hebt een sterke interesse in testing en je bent gedreven om verder te groeien tot een specialist in software testing. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je beschikt over een stevige dosis analytisch en logisch denkvermogen en je hebt oog voor detail en kwaliteitsgericht. Kennis van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt en je hebt een grondige ervaring met en kennis van “Gestructureerd Testen” en de meest courante test methodologieën.

Ben jij de stressbestendige Junior Test Analyst die we zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Contact: Sanne Van Broeck

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-12-2015 12:44
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten