Planon Applicatieontwikkelaar/-beheerder medior

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
16-12-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
263
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Medior Planon Applicatieontwikkelaar/-beheerder

Als ervaren Planon beheerder gebruik je jouw kennis en ervaring om de upgrade van Planon naar versie R15 af te ronden vwb de aanpassingen die nodig zijn in het aangebrachte maatwerk. EINDKLANT werkt hierbij met een OTAP inrichting. De aanpassingen worden aangebracht in de ontwikkelomgeving en getest in de ontwikkel en acceptatieomgeving.

Je werkt samen met de technisch beheerder van EINDKLANT die de regie voert, en andere (Planon) consultants die werkzaamheden verrichten voor het aanbrengen van de upgrade en/of de functionele configuratie aan Planon.

Bij (technische) problemen, ben je in staat om (via raadpleging van je netwerk) naar oplossingen voor deze issues toe te werken.

Je draagt zorg voor de aanpassingen die nodig zijn in het aangebrachte maatwerk dat op dit moment aanwezig is in R11, en weer operationeel dient te zijn in R15.

De daadwerkelijke inzet is deels afhankelijk van de activiteiten die in ditzelfde kader plaatsvinden. Mede door afhankelijkheden tussen deze activiteiten is het wenselijk dat de te besteden uren flexibel in te zetten en af te stemmen zijn.

Functie-eisen

  • Minimaal 4 jaar ervaring als ontwikkelaar/beheerder met Upgrades van Planon in verschillende versies.

  • Goede communicatie- en schrijfvaardigheden in Nederlands en Engels

  • Enthousiaste en proactieve werkhouding

Kennis van en ervaring met

  • Planon R11

  • Planon R15

  • Maatwerk aanpassingen in Planon

  • Kennis van de Planon inrichting bij EINDKLANT is een duidelijke pre.

  • Ervaring met technische Planon upgrades bij EINDKLANT is een duidelijke pre.

  • Ervaring met Planon maatwerk van EINDKLANT is een duidelijke pre.

EINDKLANT maakt gebruik van de applicatie PLANON voor registratie en verwerking van vele gegevens die de processen van de afdeling FMA faciliteren.
Het pakket Planon is op dit moment verouderd en draait onder versie R11. EINDKLANT wil dat deze versie geüpgraded wordt naar versie R15. Dit betreft een technische upgrade waarbij zo min mogelijk nieuwe functionaliteit wordt geïntroduceerd.

Wij zijn op zoek naar een Planon consultant die in staat is om deze upgrade naar R15, en de uitdagingen die daarbij ontstaan op de juiste manier uit te voeren.

Locatie

Amsterdam

percentage

60 % - 24 uur

Startdatum

18-01-2016

Einddatum

19-02-2016

Deadline

18-12-2015 om 13.00 uur

Initieel beschikbaar 4 dagen (32 uur) per week van 18-1-16 tm 19-2-16, daarna meer of minder afhankelijk van de voortgang van de migratie. Op dit moment wordt ingeschat dat dit op 10 maart wordt afgerond. Globale verwachting is totaal 25 dagen inzet.

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten