Senior Vastgoedjurist

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
16-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
1
Bekeken
391
Status
Gesloten
Referentie
BCFHI287

Afrondingstoelichting

Bedankt voor uw reactie. Uw CV is beoordeeld, maar helaas is er op basis van de gunningscriteria gekozen voor een andere kandidaat.
Wij wensen u veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht. Hou daarvoor ook onze website in de gaten.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Edgard Kosman
Becoss


Omschrijving

Opdrachtomschrijving
De functie Senior Vastgoedjurist valt binnen het Team Ontwikkeling (afdeling Concernstaf). De functie richt zich op allerlei juridische zaken op het gebied van Vastgoed en Gronduitgifte. Hierbij valt te denken aan contractering, advisering en de begeleiding van notariele transacties.

Kandidaatomschrijving
Een aantoonbaar ervaren jurist is een jurist die privaatrechtelijk geschoold is met ervaring en affiniteit met gemeentelijke vastgoedtransacties. Kennis rondom aanbestedingsrecht en staatssteun is een must, alsmede kennis van bestuurs- en fiscaal recht
Verder is het noodzakelijk dat diegene ervaring heeft met het aanvragen en verkrijgen van bestuurlijke besluiten en het adviseren naar andere afdelingen, de directeur Grondbedrijf, projectleiders en het bestuur. Politieke sensitiviteit is daarbij een vereiste.
We zoeken iemand met een pragmatische instelling, die stressbestendigheid is en een inhoudelijk en praktisch kwalitatieve en efficiƫnte werkhouding heeft.

Toelichting op rooster
Gemeente Lelystad werkt flexibel

Eisen
Werkervaring Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Vastgoedjurist.
Referentie vereist Opleiding Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde juridische WO Opleiding Privaatrecht, specialisatie richting Vastgoed en/of Notarieel recht.

aanleveren bij offerte
Motivatiebrief, maximaal 10 regels

Gunningscriteria
Kennis RechtsgebiedenOp CV aantoonbaar kennis van onderstaande rechtsgebieden, aantoonbaar te maken dmv opgedaan werkervaring, dan wel afgeronde opleiding/cursus: a. aanbestedingsrecht b. staatssteun c. bestuursrecht d. fiscaal recht

Werkervaring overheidsorganisatieOp CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, in de functie van Vastgoedjurist bij een overheidsorganisatie.

Aanvang opdracht

18-1-2016

Voltooiing opdracht

18-1-2017

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Standplaats

Lelystad

Vakgebied

Juridisch

Uren

32 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    16-12-2015 16:01
    Plaats
    Utrecht

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten