Data analist Marktoperaties

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
16-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
7
Status
Gesloten
Referentie
304786

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zoekt Harvey Nash een

Data analist marktoperaties.

Werkzaamheden

Als data analist Marktoperaties ben je verantwoordelijk voor de performance van het allocatie- en/of reconciliatieproces, waarbij getransporteerde energie wordt toegewezen aan de energie leveranciers.

Data analyses: Je analyseert op volledigheid van stam- en meetdata, trends en fouten in het proces. Hiervoor beoordeel je de standaardrapportages of ontsluit je de benodigde gegevens in onze databases via SQL.

Management rapportages: Je levert rapportages aan op het gebied van datakwaliteit en de voortgang van het proces. Daarnaast kunnen er op ad hoc basis rapportages worden aangevraagd.

Ketensturing: Je bewaakt de kwaliteit van data zoals aangeleverd vanuit eerdere processen in de keten en stuurt pro-actief bij.

Projecten: Binnen projecten bepaal je het risico en impact van wijzigingen op het systeem en onze processen. Je vertegenwoordigt de afdeling Marktfacilitering en draagt bij aan een zorgvuldige organisatiebrede implementatie.

Functieeisen

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding (bijvoorbeeld bedrijfseconomie of bedrijfskunde). Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Daarnaast kun je goed in teamverband werken en heb je affiniteit met ICT. Ervaring met analyses in SQL, MS Access en MS Excel is een must. Kennis van en ervaring met de Energiemarkt en marktprocessen is een pré.

functie eisen (jouw profiel)

competenties

analytisch
resultaatgericht
trekkersrol
pro-actief
teamspeler
helicopterview
communicatief sterk

skills

Data-analyse, procesanalyse
Bouwen van tools
Oracle SQL, MS Access, MS Excel
Databases
Ervaring: minimaal 3 jaar relevante werkervaring, met bijvoorbeeld data analyse, proces analyse, functioneel ontwerp, etc.

Start

z.s.m. (1 januari 2016)

Duur

tot 1-7-2016

Standplaats

Rotterdam

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten