Beleidsmedewerker Cultuureducatie

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
16-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Uden
Reacties
1
Bekeken
311
Status
Gesloten
Referentie
BCWINB1283

Afrondingstoelichting

Bedankt voor uw reactie. Uw CV is beoordeeld, maar helaas is er op basis van de gunningscriteria gekozen voor een andere kandidaat.
Wij wensen u veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht. Hou daarvoor ook onze website in de gaten.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Edgard Kosman
Becoss


Omschrijving

Opdrachtomschrijving
Uden investeert in mensen, arbeidsplaatsen en voorzieningen, bouwt aan de toekomst en biedt een bruisend horeca- en winkelcentrum, hoogwaardige industrie, sport, cultuur en werkgelegenheid.
Kortom een betaalbare, duurzame, sociale en gastvrije gemeente waarbij de klant centraal staat. Wij zijn daarin ambitieus, ondernemend, resultaatgericht, lerend en gericht op samenwerking.

Algemeen
Binnen de afdeling Maatschappelijke Dienstverlening is het beleid en de uitvoering van het Sociaal Domein ondergebracht. De afdeling Maatschappelijke Dienstverlening bestaat uit het team Beleid, team Ondersteuning en het team Maatschappelijke Dienstverlening.

Binnen het team Maatschappelijk Beleid hebben we een opdracht voor.

Beleidsmedewerker Cultuureducatie
18 uur per week
De opdracht heeft de volgende inhoud.
Op het gebied cultuureducatie
Na het faillissement van de regionale cultuurstichting MIK is een lokaal initiatief ontstaan van een open (voor zzp'ers) cultuureducatieplein dat een kleine faciliterende eenheid heeft die beschikbaar is gesteld door de bibliotheek. Hiervoor is gemeentelijke subsidie verleend alsmede het gebouw beschikbaar gesteld. De nieuwe vorm is nu rudimentair gestart en moet verder uitgewerkt worden.
Jouw taak is het volgen en faciliteren van het vormen van een nieuwe vorm van cultuureducatie onder de werktitel Mondriaanhuis voor het seizoen 2016-2017.

Herijking cultuurvisie
Het college heeft besloten te willen komen tot een herijking van de cultuurvisie. Die herijking moet leiden tot een uitvoeringsagenda cultuur 2016-2020. De herijking is dus niet zozeer inhoudelijk, maar betreft vnl de wijze waarop instellingen samenwerken en invulling geven aan de ambities van de cultuurvisie. Ook is hierin een financiële bezuiniging opgenomen. Je faciliteert en ondersteunt in nauwe afstemming met de verantwoordelijke wethouder het proces van de totstandkoming van de uitvoeringsagenda. Het mede vorm geven aan cultureel ondernemerschap van de sector en het stimuleren daartoe is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.
Er wordt een regiegroep ingesteld met vnl bestuurders van instellingen en een projectgroep/werkgroepen. Je bent voor deze groepen pro-actief ondersteunend en eerste aanspreekpunt.

Overige werkzaamheden
Je wordt waar nodig ingeschakeld op de overige werkzaamheden op cultureel terrein. Contacten met en vragen van culturele instellingen, subsidiering, verantwoording etc.

Kandidaatomschrijving
Je weet wat er leeft en wat er haalbaar is in een politieke organisatie
Je weet wat er leeft en wat er haalbaar is in een politieke organisatieWe zoeken een enthousiaste kandidaat met een HBO werk- en denkniveau en ervaring in het werkveld. Je kunt je zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukken en het opstellen van adviezen en nota's gaat je gemakkelijk af. Je analytisch vermogen is erg goed ontwikkelt en bent in staat op basis hiervan scenarios te schetsen.
Je bent vaardig in het omgaan met tegengestelde belangen en het toelichten en overtuigen van je standpunt.
Je hebt ervaring met vergelijkbare projecten het liefst vanuit cultureel ondernemerschap.
Ervaring met vergelijkbare projecten liefst vanuit cultureel ondernemerschap vinden we belangrijk evenals het weten wat er leeft en haalbaar is.

Eisen
HBO werk en denkniveau Uit uw CV blijkt dat u beschikt over een HBO werk en denkniveau Ervaring in het werkveld Uit uw CV blijkt dat u recente ervaring heeft in het werkveld van cultuureducatie

Gunningscriteria
Ervaring met vergelijkbare projecten liefst vanuit cultureel ondernemerschap Uit uw CV blijkt de ervaring met vergelijkbare projecten met een toelichting waarom deze vergelijkbaar zijn
Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in verband met het opstellen van adviezen en nota’s .Uit uw CV blijkt dat u recente ervaring hebt met het opstellen van adviezen en nota's
Het ontwikkelen van scenario’sUit uw CV blijkt dat u ervaring hebt met het ontwikkelen van scenario's. Hierbij verwachten wij een korte toelichting

Aanvang opdracht

4-1-2016

Voltooiing opdracht

1-4-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Standplaats

Uden

Vakgebied

Welzijn

Uren

18 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    21-12-2015 02:14
    Plaats
    Amsterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten