Beleidsmedewerker

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
16-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord-Brabant
Reacties
0
Bekeken
659
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1073

Omschrijving

Voor een gemeente in Noord-Brabant zoeken wij een Beleidsmedewerker Cultuureducatie, die het nieuwe cultuureducatieplein volgt en faciliteert voor het seizoen 2016-2017.

Na het faillissement van de regionale cultuurstichting is een lokaal  initiatief ontstaan van een open (voor zzp'ers) cultuureducatieplein, dat een kleine faciliterende eenheid heeft die beschikbaar is gesteld door de bibliotheek. Hiervoor is gemeentelijke  subsidie verleend alsmede het gebouw beschikbaar gesteld. De nieuwe vorm is nu rudimentair gestart en moet verder uitgewerkt worden. De taak van de Beleidsmedewerker Cultuureducatie is het volgen en faciliteren van het vormen van een nieuwe vorm van cultuureducatievoor het seizoen 2016-2017.

Taken

Herijking cultuurvisie : het college heeft besloten te willen komen tot een herijking van de cultuurvisie. Die herijking moet leiden tot een uitvoeringsagenda cultuur 2016-2020. De herijking is dus niet zozeer inhoudelijk, maar betreft voornamelijk de wijze waarop instellingen samenwerken en invulling geven aan de ambities van de cultuurvisie. Ook is hierin een financiële bezuiniging opgenomen. De Beleidsmedewerker faciliteert en ondersteunt in nauwe afstemming met de verantwoordelijke wethouder het proces van  de totstandkoming van de uitvoeringsagenda. Het mede vorm geven aan cultureel ondernemerschap van de sector en het stimuleren daartoe is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Er wordt een regiegroep ingesteld met vnl bestuurders van instellingen en een projectgroep/werkgroepen. De beleidsmedewerker is voor deze groepen pro-actief ondersteunend  en eerste aanspreekpunt.
Overige werkzaamheden: waar nodig wordt de beleidsmedewerker ingeschakeld op de overige werkzaamheden op cultureel terrein. Contacten met en vragen van culturele instellingen, subsidiering, verantwoording etc.

Vereisten

HBO werk- en denkniveau en ervaring in het werkveld cultuureducatie
Ervaring met vergelijkbare projecten, het liefst vanuit cultureel ondernemerschap
Recente ervaring hebt met het opstellen van adviezen en nota's
Ervaring hebt met het ontwikkelen van scenario's

Competenties

Schriftelijk en mondeling goed kunnen uitdrukken
Analytisch vermogen
Vaardig in het omgaan met tegengestelde belangen
Overtuigend

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten