Junior Project Administrator

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
16-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS15963

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De Project Administrator maakt onderdeel uit van een programma met gedreven medewerkers. Je biedt ondersteuning aan de teams op dagelijkse basis. Ben je veelzijdig, houd je van dynamiek, heb je verstand van projectmanagement en spreekt techniek jou aan. Dan zijn de ingrediënten aanwezig voor een mooie samenwerking.

Wat ga je doen als JR Project Administrator
De JR Project Administrator is verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige vastlegging van projecten zowel in OPEX als Capex in de daarvoor bestemde systemen (ChangePoint). Hiertoe schakelt hij met de betreffende Sr Project Administrator en BICC om te borgen dat projecten in Changepoint en in Oracle /ERP met elkaar worden afgestemd.

In de kern
Als JR Project Administrator ben je verantwoordelijk voor het tijdig en kwalitatief aanmaken van projecten en procesmatige activiteiten en de afhandeling van verdere administratieve taken die door het administratie office worden uitgevoerd.

Je verantwoordelijkheden
Aanmaken van projecten en procesmatige activiteiten
Verwerken van verdere administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld exceptions en de afhandeling van project control documenten
Vraagbaak voor projectmanagers en medewerkers met betrekking tot het inrichten van de juiste administratieve ondersteuning voor projecten en/of procesmatige activiteiten
Tijdige en kwalitatieve afhandelingen van alle bij de afdeling ingediende vragen en aangevraagde administratieve handelingen
Draagt bij aan acties voor de verbetering van de datakwaliteit en schoning
Denkt pro-actief mee over de verbetering van de administratieve processen en de ondersteunende tooling.
Ziggo
Ziggo is dé toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert ongeveer 9,8 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,2 miljoen televisie, 3,1 miljoen internet en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees (cijfers 30.06.2015).

Daarnaast levert Ziggo aan 179.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden.

CV eisen Cv zonder referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten