Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
16-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
327
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Testanalist

Project omschrijving / subscribtion
Ons project levert de verkoop en service voor het zakelijke assortiment van de bank. De nadruk ligt hierbij op het straight trough maken van de aankoop en service aanvragen voor onze zakelijke klanten (en de bankmedewerker) zodat zij zo snel en goed mogelijk geholpen kunnen worden. We maken dus applicaties zowel rechtstreeks voor onze klanten, als voor onze bankmedewerkers.

Doelstelling van de functie / position assignment
Als Agile tester werk je in een vast scrum team dat, binnen eindklant Nederland, aanpassingen en uitbreidingen doorvoert aan onze producten. De producten waaraan we werken zijn bedoeld voor de zakelijke markt. In het team ben jij verantwoordelijk voor testontwerp, –uitvoering en de documentatie hieromtrent. Ook het uitvoeren van reviews op user stories en testwerk van collega’s behoort tot het takenpakket. Er is veel ruimte om zelf nadere invulling aan deze functie te geven. Wij zijn op zoek naar kandidaten die voor langere tijd commitment willen geven (minimaal een jaar, liefst langer)
Als tester ben je onderdeel van een scrumteam en ben je mede verantwoordelijk voor het zo snel en zo goed mogelijk opleveren van de software !!

Taken / verantwoordelijkheden / position responsibility
Zie doelstelling

Functie eisen/ position requirements

 • Afgeronde HBO opleiding met minimaal 5 jaar relevante werkervaring

 • Aantoonbare kennis en ervaring met testautomatisering (testframework opzetten en inrichten, uitvoeren) o.a. ervaring met diverse testautomatisering tooling (Fitnesse, Selenium, Cucumber, etc).

 • Aantoonbare kennis en ervaring met het testen van berichtenverkeer (XML/SOAP/SOA) en ervaring met het testen van webservices

Functie wensen / position desirability
Kennis van de eindklant omgeving
Kennis van multi channel

Opleiding / education
Minimaal HBO denk- en werkniveau

Locatie

Utrecht

Uren

40

Startdatum

04-01-2015

Einddatum

31-12-2016

Deadline

17-12-2015 om 15:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  17-12-2015 11:15
  Plaats
  Doetinchem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten