Projectleider realisatie huisvestingsplannen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nieuwegein / Den Haag
Reacties
1
Bekeken
464
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

21-12-2015 p, 09:00 uur

Opdracht omschrijving

De Politie staat voor een grote opgave op het gebied van huisvesting. De vastgoedvoorraad moet beter aansluiten op de operatie, toekomstbestendiger, duurzamer, compacter en moet leiden tot lagere exploitatielasten. Daarnaast is de huisvestingorganisatie in opbouw en is er een programma opgericht om versnelling aan te brengen op de transitiefase. De opgave speelt zich af in een omgeving politiek/bestuurlijk gevoelig omgeving.

Het programma huisvesting heeft als doel om binnen 2 jaar de huisvestingactiviteiten, projecten en afstoot te programmeren om de doelstellingen van Strategisch Huisvestingsplan 2013-2025 (SHP) te behalen. Het programma produceert integrale huisvestingsplannen die voldoen aan de kaders van het SHP, die financieel uitvoerbaar zijn en draagvlak hebben bij de operatie en ondernemingsraden. Het resultaat is per eenheid een huisvestingsplan tot 2025 waarbij het toekomstbeeld van de huisvesting van de eenheden wordt geschetst, met als deelproduct; projectportfolio, afstootprogramma en een meerjaren exploitatiebegroting.

De Projectleider SHP is werkzaam in het programma huisvesting. Het programmabureau is samengesteld uit medewerkers vanuit directie FM en PDC FM en tijdelijk aangevuld met externe specialisten. De projectleider is verantwoordelijk voor het realiseren van huisvestingplannen voor 3 of 4 eenheden. Programmaleden en schuifplancoördinatoren assisteren met de totstandkoming van de huisvestingsplannen. De werkzaamheden hebben betrekking op afstemming van de huisvestingsplannen met de eenheden en mogelijk lokale overheden en samenwerkingspartners. Centraal staat: samenwerking en verbinding met eenheden om een gedragen en haalbaar huisvestingplan te realiseren.

Doelstelling

In het SHP zijn strategische huisvestingsdoelstellingen benoemd om het hoofddoel “een professionele inzet van huisvesting voor de organisatie met een effectieve en efficiënte huisvestingsportefeuille” te realiseren. Ook zijn er speerpunten van huisvesting bepaald die aansluiten bij de strategische doelstellingen van operatiën en bedrijfsvoering. Globaal in te delen als het verbeteren van de kwaliteit van de huisvestingsportefeuille en het realiseren van een bezuinigingsopgave op de exploitatielasten.

Verantwoordelijkheden

De projectleider SHP is verantwoordelijk voor het opstellen van huisvestingsplannen voor 3 tot 4 eenheden.

Vakmatige taken

Het onder projectmatige aanpak opstellen van een huisvestingsplan per eenheid voor 3 tot 4 eenheden.
Coordinatie en uitvoering van gedefinieerde onderzoeken per object. (financieel, operationeel en bestuurlijk).
Sturing geven aan het projectteam.
Afstemmen van huisvestingscenario´s met eenheidleidingen en programmabureau Rapporteren over voortgang aan programmabureau Ambtelijke besluitvorming vormgeven.
Functie eisen
Afgeronde geaccrediteerde WO opleiding. Een kopie van het diploma dient te worden bijgevoegd.

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider binnen de overheid waarbij het verkrijgen van draagvlak en acceptatie van plannen een grote rol speelde.

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen en uitvoeren van masterplannen of huisvestingsplannen waarbij minimaal 100 bedrijven- of maatschappelijk vastgoedobjecten waren betrokken.

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als consultant waarbij strategische en tactische vastgoedvraagstukken onderdeel van de werkzaamheden betrof.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met zowel Freelancers als met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  17-12-2015 15:43
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten