Consulent Zorg

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Dronten
Reacties
0
Bekeken
253
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

31-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

24-12-2015 om 12:00 uur

Opdracht

We zijn op zoek naar een consulent zorg. Deze consulent voert de regie op de klant en is bij uitstek de front-office medewerker voor ons klant. Niet alleen moet er intern regie gevoerd worden op alle (werk)processen, ook extern moet gewerkt worden aan relatiebeheer, het onderhouden van contacten en de deelname aan wijknetwerken en waar nodig, de organisatie van Ronde tafels.
Binnen het wijknetwerken ligt de focus op het signaleren van de hulpvraag en afhandeling op één adres, binnen één gezin. Het voorbereiden en organiseren van Ronde Tafel overleggen is daarbij een instrument dat georganiseerd kan worden door de consulent. Analyse, en het opstellen van een Plan van aanpak op basis van de bespreking in het Ronde Tafel leiden daarbij tot een gebundelde meervoudige casuïstiek voorzien van een passende oplossing

De doelgroep bestaat uit klanten waarbij sprake is van multi-problematiek. Zij zijn daardoor niet direct in staat om te werken. Door het uitvoeren van een uitgebreide diagnose maak je samen met de klant een plan/diagnose. Het in de eigen kracht zetten van mensen, en zorgen voor door- en uitstroom zijn hierbij leidend.
Het gaat hier vaak om het motiveren, coachen en spiegelen van mensen. De consulent moet dan ook buiten kaders kunnen en willen denken. Hij/Zij moet het volledige proces bewaken en overzien. Signaleren, delegeren en probleemoplossend vermogen zijn hierbij cruciaal en de consulent moet er dus voor zorgen dat hij/zij door alle betrokkenen (zowel in- als extern) wordt geïnformeerd over van belang zijnde informatie met betrekking tot de klant en het te volgen traject, zodat een volledig beeld ontstaat over de klant en belangrijke uit te zetten acties. Dit vereist proces- en planmatig denken, inclusief kosten inzicht. Het oppakken van signalen, maar ook het kunnen aansturen van wijknetwerken zijn daarbij van belang.

Tenslotte is van groot belang dat hij/zij aantoonbare ervaring en affiniteit heeft met de doelgroep en denkt vanuit mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Klantvriendelijkheid, geduld, maar ook doortastendheid zijn belangrijke eigenschappen.

Functie eisen

minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als consulent zorg bij een gemeentelijke organisatie en/ of UWV en/ of SW bedrijf. (referentie verplicht)
minimaal een afgeronde HBO opleiding
minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met het begeleiden van mensen met multi-problematiek.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met zowel Freelancers als met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten