Omgevingsmanager De Rietvink (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
1
Bekeken
314
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-2-2016

Einddatum

31-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12

Sluitingsdatum

31-12-2015 om 12:00 uur

De gemeente Leidschendam-Voorburg is volop aan de slag met het project De Rietvink. Een deel van de wijk Rietvink verzakt al vanaf de oplevering van de bouw begin jaren ’90. De verzakkingen betreffen de openbare ruimte en de tuinen (dus niet de woningen). De wijk verzakt niet overal even hard of evenveel. In 2001 heeft de gemeente aan bewoners toegezegd om in 2015-2016 de riolering aan te pakken i.v.m. de verzakkingen. De zettingen hebben inmiddels gevolgen voor de huisaansluitingen van de nutsleidingen en de riolering. De wijkbewoners maken zich zorgen over de verzakkingen en wat dat voor hun veiligheid en die van de wijk in het geheel betekent.

De gemeente gaat samen met bewoners de problematiek van de verzakkingen in een deel van de wijk aanpakken. Het gezamenlijke doel is om een integrale aanpak te realiseren voor de revitalisering van De Rietvink en het op hoogte brengen van de wijk.

Omgevingsmanagement is de verbindende schakel tussen ‘binnen’ en ‘buiten’ en is daarmee in veel gevallen het ‘gezicht’ van het project. De omgevingsmanager denkt vanuit de gebruiker, waarbij hij/zij de opgave en de opdrachtgever altijd voor ogen houdt. Hij/zij werkt professioneel samen met de omgevingspartijen en communiceert helder en duidelijk wat de stand van zaken is en wat de plannen en de (on)mogelijkheden zijn. Door de omgevingsmanager worden in ieder geval de hierna genoemde werkzaamheden uitgevoerd

Het in kaart brengen en managen van omgeving gerelateerde risico’s en beheersmaatregelen.
Aansturen van de disciplines communicatie, grondzaken en eventuele juridische planologische procedures. (Mogelijk wordt hier het kabels en leidingen dossier aan toegevoegd.) Korte plannen van aanpak vanuit deze disciplines horen daarbij.
Opstellen van het communicatieplan voorbereidingsfase en het up tot date houden ervan.
Bespreken van de plannen en de voortgang met het communicatieplatform en op individuele basis met overige belanghebbenden/stakeholders met als doel het draagvlak te vergroten en risico’s te beperken.
Input leveren of mede regelen en begeleiden van onderzoeken in het geval dat noodzakelijk is vanuit de rol van omgevingsmanagement.
Het verstrekken van gevraagd en ongevraagd advies aan de projectmanager en andere rollen binnen het project.
Bijdrage leveren aan de aanbesteding om de belangen vanuit de omgeving goed te kunnen borgen.
De omgevingsmanager werkt voor de uitvoering van zijn/haar werkzaamheden en taken nauw samen met de projectmanager, technisch manager, communicatie adviseur, en diverse overige leden van de projectgroep.

Functie eisen

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau met affiniteit voor ruimtelijke ordening en civiele techniek;
Minimaal 7 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider of omgevingsmanager bij complexe infrastructurele projecten (planfase en realisatiefase) voor publieke opdrachtgevers;
Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider/omgevingsmanager met het samenwerken met diverse marktpartijen, burgers en andere belanghebbenden.

Competenties

Gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen en het omgaan met tegengestelde belangen;
Teamspeler, zelfsturend, accuraat, resultaatgericht, betrokken, inlevingsvermogen en een gedreven energieke persoonlijkheid.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met zowel Freelancers als met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-12-2015 13:56
  Plaats
  Muiderberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten