Projectbeheerser

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Tiel
Reacties
0
Bekeken
470
Status
Gesloten
Referentie
IGB54628101

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectbeheerser met ervaring met infrastructurele projecten (waterbouw / wegenbouw) gerealiseerd volgens een innovatieve contractvorm met systeemgerichte contractbeheersing (SCB).

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap. Het waterschap beheert en onderhoudt circa 1.100 kilometer waterkering in het rivierengebied en is daarmee landelijk gezien een hoofdrolspeler. Met het huidige

programma dijkversterking en de toekomstige veiligheidsopgave hoog water ligt er nog veel werk in het verschiet. Het uitvoeren van projecten gebeurt bij het waterschap volgens het principe van integraal projectmanagement. Daarnaast worden marktpartijen, door het toepassen van geïntegreerde contracten, al in een vroegtijdig stadium bij ontwerp en realisatie betrokken.

U bent werkzaam voor de projectenafdeling Weg- en Waterbouw. De HWBP-projecten Wolferen-Sprok (WOS) en Neder Betuwe zijn nieuwe projecten die zich in de verkenningsfase bevinden. Voor WOS is het Plan van Aanpak gereed terwijl voor Neder Betuwe dit nog opgestart dient te worden. Het plan van aanpak voor het dijkversterkingsproject WOS is per 1 oktober jongstleden gereed gekomen. Het dijkversterkingsproject Neder-Betuwe start per 1 januari 2016 met de verkenningsfase.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U neemt deel of adviseert in het projectteam.

  • U houdt u bezig met de projectbeheersing van met name het dijkversterkingsproject Wolferen-Sprok en Neder-Betuwe.

  • U voert naast de senior projectbeheerser de werkzaamheden in het kader van projectbeheersing uit.

  • U vervult een adviseerde rol.

Eisen

  • U beschikt over een hbo-diploma op het gebied van civiele techniek en/of watermanagement en/of bedrijfskunde.

  • U beschikt over aantoonbare kennis van en vaardigheden met betrekking tot risicomanagement.

  • U beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als manager projectbeheersing bij voorkeur in infrastructurele projecten (waterbouw / wegenbouw) gerealiseerd volgens een innovatieve contractvorm met systeemgerichte contractbeheersing (SCB).

  • U hebt kennis van en ervaring op het gebied van (financiële) projectbeheersing, het opstellen en bijhouden van planningen in bijvoorbeeld MS-Project en risicomanagement (RISMAN methodiek).

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Tiel

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind januari 2017, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 5 januari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten