Vastgoedjurist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
365
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

18-1-2016

Einddatum

18-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

31-12-2015 om 11:00 uur

Wij zijn op zoek naar een ervaren jurist die privaatrechtelijk geschoold is met ervaring en affiniteit met gemeentelijke vastgoedtransacties. Kennis rondom aanbestedingsrecht en staatssteun is een must, alsmede kennis van bestuurs- en fiscaal recht.
Verder is het noodzakelijk dat diegene ervaring heeft met het aanvragen en verkrijgen van bestuurlijke besluiten en het adviseren naar andere afdelingen, de directeur Grondbedrijf, projectleiders en het bestuur. Politieke sensitiviteit is daarbij een vereiste.
We zoeken iemand met een pragmatische instelling, die stressbestendigheid is en een inhoudelijk en praktisch kwalitatieve en efficiƫnte werkhouding heeft.

De functie Senior Vastgoedjurist valt binnen het Team Ontwikkeling (afdeling Concernstaf). De functie richt zich op allerlei juridische zaken op het gebied van Vastgoed en Gronduitgifte. Hierbij valt te denken aan contractering, advisering en de begeleiding van notariele transacties.

Functie eisen

minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Vastgoedjurist.
minimaal een afgeronde juridische WO Opleiding Privaatrecht, specialisatie richting Vastgoed en/of Notarieel recht.kennis van onderstaande rechtsgebieden, aantoonbaar te maken dmv opgedaan werkervaring, dan wel afgeronde opleiding/cursus:

  1. aanbestedingsrecht

  2. staatssteun

  3. bestuursrecht

  4. fiscaal recht.

minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, in de functie van Vastgoedjurist bij een overheidsorganisatie.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met zowel Freelancers als met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten