Senior Informatie Analist SAP

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
207
Status
Gesloten
Referentie
30151613

Omschrijving

Senior Informatie Analist SAP

Dagelijkse werkzaamheden
Je bent spin in het web binnen het hoofdproces Aansluitingen. Je zorgt voor ontwikkelingen en wijzigingen in het kader van verbeterslagen in de keten (SAP systemen, inclusief interfaces en webservices). Je schakelt met verschillende ICT afdelingen om informatie in te winnen over de betreffende koppelingen. Je informeert alle stakeholders (klant, gebruikers, ketens) over de impact die ontstaat voor hun werkzaamheden en de bedrijfsprocessen.

Functie-eisen
Min HBO opleiding in ICT en minimaal 5 jaar ervaring in complexe SAP landschappen. Ervaring met ontwikkeling in modules SAP SD, CS, MM, variantconfigurator en de maatwerkmogelijkheden. Ervaring met SOA-omgevingen en ketenprocessen en Tibco.

Ervaring bij netwerkbedrijf, kennis van Aansluit proces. Ketendenken (interfaces), proces denken. Ervaring in agile/scrum omgeving is een pre Probleemanalyse, analytisch denkvermogen. Samenwerken, werken in teamverband. Mondelinge en schriftelijke communicatie! Resultaatgerichtheid. Overtuigingskracht . Coachen (interne organisatie en mensen helpen)

Aanvullende info

Startdatum

Zsm

Periode

6 maanden (met mogelijkheid tot verlenging)

Standplaats

Den Bosch en Arnhem

Uren

40 uur

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor dinsdag 22 januari 17:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten