2 developers/informatie analisten gezocht in Finance/Risk/Treasury change t

Opdrachtgever
Centric Netherlands BV afd SP
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
66,60
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
439
Status
Gesloten
Referentie
MFAS-201510023

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Helion IT 162 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Dag,

Wij zijn op zoek naar twee goede kandidaten die passen in het volgend profiel

We zijn op zoek naar developers/ informatie analisten die ervaring hebben in de Finance/Risk/Treasury hoek. Degene die wij zoeken kan complexe problemen ontleden en vertalen naar pragmatische en bestendige oplossingen in IT. Je hebt ervaring met gecontroleerde change processen (DTAP) en het testen van software. Verder is het van belang dat de kandidaat werkervaring heeft met SAS/programmeren. Dit is van belang gezien het zwaartepunt van de werkzaamheden.

Vereisten

HBO/WO niveau (bij voorkeur achtergrond in Informatiemanagement/Informatica/Econometrie/Wiskunde), bancaire ervaring is een sterke pre (Data Integratie, finance, risk en treasury), gedegen programmeer skills, ervaring in SAS base, SAS BI, SQL (bij voorkeur in een modelmatige omgeving zoals risk), ervaring met Agile/Scrum. De persoon die wij zoeken kan zich snel inleven in complexe centext en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden, is goed gestructureerd, kan nette toekomstbestendige codes opleveren, heeft inzicht in de impact van changes op processen (IT en Business), is communicatief vaardig, is gericht op een constructieve samenwerking en gedreven om resultaten te behalen.

Pas jij in dit profiel? Neem dan z.s.m. contact op!

Mohamed @ Centric

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten