Actuaris Schade

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
89
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
328
Status
Gesloten
Referentie
92150297

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De functie
De focus voor jou als ervaren professional ligt op het bewaken van de financiële conditie van de zakelijke portefeuille. Je bent een specialist die cijfers voor zich laat spreken, grensoverschrijdend denkt en in staat is een verantwoorde actuariële pricing te beheren. Jouw focus is analyse, vaststelling en advies. Dit doe je in brede samenwerking met productmanagement, control en underwriting. Je taken en verantwoordelijkheden: - vaststellen van een verantwoorde actuariële premie en de doorrekening naar commerciële premies van de Achmea Schadeproducten in de markt. - adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe producten en het beheer van bestaande producten. - adviseren over maatregelen om het rendement van de bestaande portefeuille te optimaliseren. - impactanalyses maken van toepasbaarheid van nieuwe ontwikkelingen op financieel actuarieel gebied en dit door vertalen naar praktische toepassingen voor de productlijn Zakelijk.
 
Het profiel
Voor deze rol als Actuaris Schade zoeken wij een gedreven young professional met een afgeronde universitaire opleiding zoals Actuariaat, Econometrie, Wiskunde of Bedrijfskundige Informatica. Je hebt de opleiding tot Actuaris AAG afgerond of bent hier mee bezig. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan. Je hebt goede kennis van geautomatiseerde actuariële systemen en software, zoals SAS en/ of Emblem. Je hebt overtuigingskracht, bent leergierig, analytisch zeer sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid. De kandidaat, die we zoeken moet een visionaire, initiatiefrijke actuaris zijn met een hands-on mentaliteit die in staat is impact te maken. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Achmea is de grootste verzekeringsgroep in Nederland. De divisie Schade en Inkomen van Achmea is een productorganisatie waarbij binnen ‘Schade’ het onderscheid naar Particulier en Bedrijven is gemaakt. Jouw aandachtsgebied is Bedrijven. Bedrijfsmatige schade verzekeringen worden via alle distributiekanalen verkocht met een omzet van 1,1 miljard. Het Business Finance Team is een relatief nieuw gevormd team waarin actuarissen en business controllers gezamenlijk de verschillende product lines bedienen. Je wordt nadrukkelijk uitgedaagd om mee te bouwen aan dit team. Het Business Finance Team waarbinnen je komt te werken bestaat op dit moment uit 9 medewerkers (business controllers en actuarissen) verdeeld over de locaties Apeldoorn, Tilburg en Leiden.
 
Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36 uur per week binnen de divisie Schade en Inkomen, locatie Apeldoorn. De startdatum is z.s.m. tot en met 31 maart 2016

Uurtarief tussen de € 82 en € 92 (incl. reiskosten, excl. BTW) afhankelijk van kennis en vaardigheden.

Graag ontvangen wij je cv en motivatie, beiden toegespitst op de functie en o.v.v. uurtarief uiterlijk 21 december 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten