Omgevingsmanager Waterschap

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ridderkerk
Reacties
0
Bekeken
380
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-2-2016

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Nee

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

23-12-2015 om 14:00 uur

Als projectmanager maak je onderdeel uit van een projectteam verantwoordelijk voor de clusters van projecten wegen, kunstwerken, zuiveren en aanleg & kwaliteit watersystemen. Deze bevinden zich in zowel in de voorbereidings- als de uitvoeringsfase en zijn/worden middels een UAV-GC contract in de markt gezet. Het projectteam is opgebouwd conform het IPM model. WSHD werkt conform projectmanagement methodiek Prince2.

De Projectmanager is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de projecten en draagt actief bij aan de realisatie van projecten binnen de kaders van het waterschap. Je bent verantwoordelijk voor de rapportage en de verantwoording op het gebied van Tijd, Geld, Kwaliteit, Risico's, Scope, Ressources en Informatie op ieder moment in het project. Van iedere activiteit moet aan te tonen zijn wat het heeft opgeleverd, wat het heeft gekost en hoe lang het heeft geduurd. Sturing is gebaseerd op risicomanagement.

De omgevingsmanager is eindverantwoordelijk voor omgevingszaken van de projecten binnen het IPM team van het cluster en draagt actief bij aan de realisatie van projecten binnen de kaders van het waterschap.

Functie eisen

minimaal een HBO opleiding (eis)
minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan als projectmanager in infrastructurele projecten van wegen, kunstwerken, zuiveren en aanleg & kwaliteit watersystemen
werkervaring als projectmanager met RAW en E&C contracten, toepassing van de PRINCE2 methode en werken in een IPM model
ervaringen als omgevingsmanager tijdens planstudie/uitvoering met K&L, grondverwerving, vergunningen/procedures, communicatie en geïntegreerde contractvormen in de uitvoeringsfase en SCB

Competenties

een positieve en kritische werkhouding
leider- en eigenaarschap toont
verantwoording neemt
pro-actief is
oog voor plannen en organiseren
mensen met elkaar wil verbinden en inspireren tot het veranderen van hun werkwijzen en het verbeteren van hun prestaties

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met zowel Freelancers als met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten