Medewerker Handhaving Fraudetips

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
257
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

31-07-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

21-12-2015 om 17:00 uur

Het team Handhaving van de sector Sociale Zaken verricht fraude- en boeteonderzoeken en ondersteunt medewerkers van de gemeente Leeuwarden en andere gemeenten in Friesland bij vermoedens van fraude. In verband met toename van het werk is meer inzet nodig. Het team is daarom op zoek naar een ervaren medewerker Handhaving tijdelijk voor de duur van zes maanden met mogelijkheid tot verlenging.

De medewerker handhaving zal worden ingezet voor het onderzoeken van fraudetips of voor het doen van huisbezoeken op verzoek van collega’s van het KCC (aanvragen levensonderhoud en kostendelersnorm), DUO (controle uitwonendenbeurs), en Burgerzaken (onderzoek van adressen).

Huisbezoeken en gesprekken met klanten worden altijd uitgevoerd door twee medewerkers. Van de medewerker handhaving wordt verwacht dat hij zelfstandig onderzoek kan doen en een rapportage en een beschikking kan maken. Volledig ingewerkte medewerkers hebben mandaat, dat betekent dat ze zelf beslissingen mogen nemen.

Functie eisen

Afgeronde HBO opleiding is een vereiste
Kennis van relevante wet-regelgeving in het betreffende vakgebied is een vereiste
Ervaring met GWS4all
Ruime werkervaring met het zelfstandig onderzoeken van fraudetips bij Gemeenten

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met zowel Freelancers als met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten