Kennisbeheerder Vergunningenloket

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
18-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
De Bilt
Reacties
0
Bekeken
25
Status
Gesloten
Referentie
BCFT542

Omschrijving

Organisatie
Bij de gemeente De Bilt zijn zo’n 280 mensen in dienst. Zij werken op het gemeentehuis, in de buitendienst en bij diverse (sport)accommodaties.

De organisatie kenmerkt zich door innovatie, transparantie en betrokkenheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk te handelen vanuit het perspectief van de burger. De organisatie is verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van de producten en de dienstverlening. Ook draagt zij zorg voor een open en interactieve relatie met burgers, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en medeoverheden. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, direct en informeel. De gemeentelijke organisatie wordt aangestuurd door de gemeentesecretaris en bestaat uit vier afdelingen die zijn onderverdeeld in units.

Unit Vergunningenloket
De unit Vergunningenloket maakt, samen met de unit Klantcontact en de unit Maatschappelijke Voorzieningen, deel uit van de afdeling Publiekszaken. Bij het Vergunningenloket werken 18 medewerkers (casemanagers, vergunningverleners, juristen, plantoetsers). Het Vergunningenloket is sinds juni 2012 operationeel en beoogt de dienstverlening van de gemeente De Bilt aan burgers en bedrijven te verbeteren. De medewerkers van het loket zijn verantwoordelijk voor het verlenen van alle vergunningen van de Wabo, de APV en de bijzondere wetten. Momenteel lopen er belangrijke trajecten gericht op de digitalisering van het Wabo proces en het gebruik van een zaaksysteem voor de vergunningen APV en Bijzondere Wetten.

Opdracht
Als kennisbeheerder lever je een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van de werkprocessen binnen de unit, je bent de contactpersoon voor de ict-processen, waaronder het Zaaksysteem. Je zorgt voor het beleggen, bewaken en actualiseren van informatie in systemen, FAQ, SLA’s brochures, de content voor de website, etc. Je haalt daarvoor actief de informatie op bij de inhoudelijke specialisten van de unit. Je bent contactpersoon voor de unit Klantcontact. Je bewaakt de juistheid, consistentie, actualiteit en volledigheid van verschillende media en communicatie naar de klant. Je levert managementinformatie aan proceseigenaren en managers ten behoeve van sturing.

Gunningscriteria (weging)
Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met procesoptimalisaties en digitaliseringsprojecten bij een gemeente in de laatste 5 jaar
Aantoonbare kennis van de gemeentelijke organisatie en vergunningenprocessen van het Vergunningenloket
Aantoonbare ervaring met contentmanagement en/of kennisbeheer
Kennis van Verseon, Zaaksysteem
Kennis van GISVG-AVR
Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
Selectiegesprek in tweede beoordelingsfase

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet

CV-eisen
Maximaal 4 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Duur
tot juni 2016
Optie tot verlenging
Mogelijk maar nog niet bekend.
Uren per week
16
Aanvang
z.s.m.
Opleidingsniveau
HBO
Regio
Zuid-Holland
Verloopt op
woensdag 23 december 2015 om 15:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten