Intermediair
Becoss
Geplaatst op
18-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
78
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS15789

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Jij weet wat de klant wil. En jij wil jouw expertise inzetten voor het waarmaken van nog meer plezier voor onze klanten door een ultieme customer experience. Jij houdt net als wij scherp in de gaten dat de klant en klanttevredenheid altijd centraal staan. Samen bereiken we mooie resultaten en bieden we altijd meerwaarde.
Kun jij, in een leuk team bij Ziggo, de klanttevredenheid en – loyaliteit tot het hoogste niveau brengen? Dan is dit de plek voor jou.

Wat ga je doen als Data Scientist of Advanced Analytics collega?
Als Data Scientist richt je je bij Customer Excellence op klantdata-analyses. Deze analyses geven inzicht, samenhang en richting aan de klantstrategie. Belangrijke bronnen voor de analyses zijn de (t)NPS-data, service/sales data en externe (big)data. Jij zorgt ervoor dat deze bronnen samenkomen en optimaal benut worden.
Voorbeeld deliverables: churn modellen, customer value model, NPS analyses, behoefte segmentatie, kanaal strategie, deep dives op commerciele activiteiten :

In de kern
Bekijk je de gegevens en data vanuit verschillende perspectieven, maak je inschattingen van de impact en bedenk je verschillende manieren om met de data om te gaan. Van toetsing naar interpretatie en exploratie
Kun je (big) data met verschillende tools omzetten naar concrete analyses, inzichten, nieuwe hypotheses en verklaringen omtrent klantgedrag en daar voorspellingen over doen, al dan niet met behulp van voorspelmodellen.
Presenteer je de uitkomsten van je analyses zo dat ze voor de business bruikbaar zijn om de strategische doelen van Ziggo te halen. Je rapporteert in voorkomende gevallen ook aan de directors.

CV eisen CV met referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Referentie

Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat is in eigen dienst of in dienst van de leverancier (geen doorleen constructie) geef dit duidelijk aan in het voorstel (MUST)
Kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding met een statistische richting zoals econometrie, wiskunde of marketing met research specialisatie
Kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring in analytics
minimaal 6 mnd ervaring in de Telecom branche (MUST)
Kandidaat heeft professionele kennis van en ervaring met data, traditionele en nieuwe (Big) data analyse (MUST)
Kandidaat heeft kennis van databewerking en mining tools als Excel, SQL en IBM SPSS Modeler, werken met decision trees, logit modellen (MUST)
Indien de kandidaat vakantieplannen heeft, dit graag vermelden in het CV (MUST)

Startdatum 1-1-2016
Einddatum 31-3-2016
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten