Business Intelligence specialist

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
18-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
31
Status
Gesloten
Referentie
MHOEK

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2535 opdrachten

Omschrijving

Ormer ICT zoekt voor haar opdrachtgever een Business Intelligence specialist (ontwikkelaar)

Standplaats VUmc, Amsterdam
Startdatum 1 februari 2016
Duur 1 jaar
Uren per week 36 / per dag 8
Optie tot verlenging 2 keer, 6 maanden

De opdrachtomschrijving

Beter management door goede en toegankelijke informatie te leveren. Dat is wat de afdeling Business Intelligence van VUmc drijft.
Het management van VUmc wordt met behulp van business intelligence ondersteund in het continu verbeteren van patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. De afdeling Business Intelligence (11 fte) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van het datawarehouse / business intelligence platform binnen VUmc.

Het huidige BI-platform wordt middels een apart project vernieuwd. Je integreert financiële, logistieke en medische informatie in één datawarehouse. Deze informatie wordt meervoudig gebruikt voor patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs&opleiding. Je werkt mee om het gebruik van het bi platform te verhogen door gebruikersvriendelijke producten op te leveren. Hiermee wordt het BI-platform “vermarkt” binnen VUmc.

Je moet ervaring hebben met medical intelligence binnen een universitair medisch centrum. Je modelleert medische casuïstiek naar werkende oplossingen. In projectverband implementeer je als gesprekspartner van artsen en verpleegkundigen, zorgstandaarden en draag je zorg voor heldere en consistente rapportages naar de gebruikers.
Je borgt de kwaliteit bij al deze activiteiten door documentatie en een structurele screening.

De kandidaatomschrijving

Je integreert financiële, logistieke en medische informatie in één datawarehouse. Deze informatie wordt meervoudig gebruikt voor patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs&opleiding.

•Wij zijn op zoek naar een technisch georiënteerde collega die ruime ervaring heeft met de Microsoft BI stack (SSIS, SSAS en SSRS) en het inrichten van datawarehouses.
•Je hebt een academisch werk- en denkniveau en bent in het bezit van minimaal een HBO diploma.
•Affiniteit met de primaire processen in een universitair medisch centrum.
•In projectverband zorg je als gesprekspartner van artsen, verpleegkundigen en managers, en draag je zorg voor heldere en consistente rapportages naar de gebruikers.
•Je bent goed in staat inzicht te verwerven in de bedrijfsprocessen van VUmc. Denk hierbij aan bestuurlijke informatievoorziening, planning & control en informatieanalyse.
•Wij zoeken iemand die creatief en consciëntieus is, over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en het aandurft om eens buiten de paden te treden.

Van de gevraagde 36 uur, ben je minimaal 32 uur beschikbaar (dagen i.o.) en je bent 4 werkdagen per week aanwezig op kantoor. Er kan niet meer dan 3 weken aan één gesloten vakantie worden opgenomen tijdens deze opdracht.

Sluiting opdracht 6 januari 2016
Gesprekken 13 januari 2016

Wij zien uw reactie inclusief uw recent CV , tarief en motivatie met belangstelling tegemoet.

Contact Ormer ICT
Martijn van der Hoek

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten