Projectleider Beleidsplan Economie 2017-2021

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Uithuizen
Reacties
1
Bekeken
366
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

15-1-2016

Einddatum

1-11-2016

Optie op verlenging

N.v.t.

Aantal uur per week

Totale inzet van 80 uur

Sluitingsdatum

30-12-2015 om 17:00 uur

De raad van Eemsmond heeft op 3 december 2015 de kaderstellende notitie Economie 2017-2021 vastgesteld. Nu moeten de vastgestelde kaders vertaald worden in een Beleidsplan Economie 2017-2021. De vaststelling van het Beleidsplan Economie 2017-2021 staat gepland voor oktober 2016.

Voor de totstandkoming van het Economisch Beleidsplan zoeken wij een projectleider. De projectleider is verantwoordelijk voor de integrale en interactieve beleidsvorming (incl. het schrijven van het plan). Hiertoe organiseert hij sessies met o.a. SBE, BBE, handelsverenigingen, LTO, etc. Ook verzorgt hij zonodig presentaties.

Functie eisen

Wij zoeken een projectleider op minimaal HBO-niveau (minimaal afgeronde relevante HBO is een vereiste), die meerjarige ervaring heeft in een politiek-/bestuurlijke omgeving.
Daarnaast is het een voorwaarde dat hij bekend is met de economische situatie in de gemeente Eemsmond en omgeving en dan met name in en rondom de Eemshaven is een vereiste.
De projectleider is uitstekend in staat met diverse partijen te communiceren en het geven van presentaties gaat hem gemakkelijk af.
Tevens beschikt de projectleider over een vaardige pen.
Verder vragen wij om een hoge mate van flexibiliteit bij de invulling van de beschikbare uren. Het gaat om een totale inzet van 80 uur gedurende de periode 15 januari 2016 tot 1 november 2016.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met zowel Freelancers als met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  27-12-2015 22:35
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten