Adviseur Inkoop senior

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Delft / Utrecht
Reacties
1
Bekeken
976
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

01-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-12-2015 om 18:00 uur

Voor het project Landelijk Vast Ondehoud DVM Ketens van Rijkswaterstaat (RWS) regio Midden-Nederland zoekt een zelfstandige adviseur Inkoop(AI).

De AI maakt onderdeel uit van het regionale contractmanagement-team, die onder de verantwoordelijkheid vallen van de Contractmanager (CM). De werkzaamheden van het contractteam omvat de reguliere contractbeheersing van 3 (uitbreidend naar 5) onderhoudscontracten.

Het LVODK is verantwoordelijk voor het onderhoud van de DVM keten in 3 regio’s in Nederland. Zij laat dit (vast en deels variabel) onderhoud, uitvoeren middels contracten die een 5- 7 jarige contractduur kennen. Komend jaar zal LVODK uitgebreid worden van 3 naar 5 contracten en omvat het team alle VODK contracten en vormt zich tot een landelijke georiënteerde projectorganisatie (met ca. 13,5 fte). LVODK wordt integraal verantwoordelijk voor al het vast onderhoud in de DVM keten en verwerkt indien nodig ook variabele vraagstukken en geeft opdrachten binnen het schadeproces. Hierbij wordt nauw samengewerkt met diverse onderdelen van Rijkswaterstaat, zoals de CIV, PPO, Regio en CD.

De taken van het contractteam bestaan onder andere uit het beheersen op SCB wijze van de contracten, borgen van rechtmatige betalingen van alle contracten, zorgen voor een uniforme werkwijze over de onderhoudscontracten heen, rol in de escalatielijn met de onderhoudsaannemers en behandelen van wijzigingen.

Taken en verantwoordelijkheden

het opstellen van een inkoopplan waarin de omvang, bijbehorende kaders, wensen en eisen op een juiste wijze zijn vertaald en zijn afgestemd op ontwikkelingen in de markt
het bepalen en beheersen van de markbenadering en marktverkenning
het aanbesteden, opstellen en beheersen van complexere contracten.
het leveren van gedegen adviezen en het waarborgen van de beheersbaarheid van het contract bij de totstandkoming ervan en tijdens de looptijd
het toetsen van contracten op de vertaling van de inkoopstrategie, geldende kaders en richtlijnen
inkoop- en contractmanagementprocessen op uniforme wijze uitvoeren
bijdragen aan en meewerken aan verbeteractiviteiten binnen het project i.h.k.v. continue verbetering (lean)

Businesskennis

het leveren van ondersteuning bij de onderhandeling met (markt)partijen, geadviseerd over gewenste vorm en inhoud van de af te sluiten contracten, contractuele condities en het voorkomen, beperken en beheersen van risico's
het leveren van een aantoonbare bijdrage aan de verbetering en standaardisering van inkoop en contractbeheersing proces binnen het project, cluster of afdeling
het leveren van een aantoonbare bijdrage aan het op orde houden van de kwaliteit en kennis binnen het cluster en de afdeling
aantoonbare bijdrage geleverd aan kwaliteitsborging en kennisdeling
kennis en ervaring op het vakgebied actief gedeeld binnen het team en de afdeling indien afdeling overstijgend
Standplaats – Delft/Utrecht, werk-/bezoekadressen (indien nodig) andere verkeerscentrales (Wolfheze, Helmond, Velsen en Rhoon).

Werk- en denk niveau

HBO-WO

Kennis en ervaring

Je bent een doortastende en proactieve adviseur. Daarbij ben je in het bezit van de volgende kennis en ervaring:

Relevante inhoudelijke opleiding op het gebied van inkoop en contracten, bijvoorbeeld NEVI 1 of gelijkwaardig;

Relevante inhoudelijke basisopleiding of aantoonbare ervaring met vigerende wet- en regelgeving (AW2012 en Gids Proportionaliteit), bijvoorbeeld Aanbestedingsrecht.

Ervaring in de afgelopen 3 jaar met projecten die aan Opdrachtgeverszijde zijn uitgevoerd in de rol van adviseur inkoop;

Aantoonbare ervaring met het toepassen van SCB;

Kennis van de UAV-gc;

Kennis van ISO-9001 is een pre;

VCA certificering is een pre;

Ervaring met RWS-projecten is een pre.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met zowel Freelancers als met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-12-2015 09:28
  Plaats
  son

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten