Contractmanager

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
18-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Harlingen
Reacties
0
Bekeken
479
Status
Gesloten
Referentie
IGB54730470

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een contractmanager met ervaring met complexe GWW-projecten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor het project N31 Traverse Harlingen. Het alliantieteam Joure & Harlingen is verantwoordelijk voor de realisatie van 2 grote infrastructurele projecten, te weten de N31 Traverse Harlingen en A6/A7 Knooppunt Joure. Vanwege de vergaande samenwerking speelt afstemming tussen Rijk, provincie en beide gemeenten (gemeente Harlingen voor het project N31 Traverse Harlingen) een zeer belangrijke rol. Vanuit de werkwijze binnen de alliantie is er sprake van nauwe samenwerking in het ontwikkel- en realisatieproces tussen de projecten Knooppunt Joure & Traverse Harlingen; ook op het gebied van techniek en integrale contractbeheersing.

De oplossing voor de N31 Traverse Harlingen (circa 3 kilometer) bestaat uit een verdubbeling van het aantal stroken naar 2x2, een verdiepte ligging en een betere inpassing in de omgeving. Er wordt bovendien een aquaduct gerealiseerd onder het Van Harinxmakanaal, een kruising onder het spoor en drietal ongelijkvloerse aansluitingen met het onderliggen wegennet. De oplossing maakt deel uit van een integrale gebiedsontwikkeling binnen de gemeente Harlingen.

Het project N31 Traverse Harlingen is in september 2014 gegund aan Ballast Nedam Infra. Het betreft een integraal D&C-contract. In het afgelopen jaar is er door de opdrachtnemer gewerkt aan het ontwerp en de conditionerende werkzaamheden. In november 2015 is de opdrachtnemer gestart met de uitvoering.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U richt u op de volle breedte van het domein contractmanagement. Het betreft de definitie en voorbereiding van de inkoop, aanbesteding en contractbeheersing van diensten en werken.

 • U begeleidt de komende periode de uitvoering en de contactbeheersing tijdens de realisatiefase. De situatie die u aantreft bij de start van uw opdracht is een bijna definitief UO, verleggen K&L, sanering van gronden en start uitvoering.

 • U vervult binnen het contractbeheersteam OG een sturende rol. Er zit een deskundig OG-team met collega’s vanuit Rijkswaterstaat, provincie, gemeente Harlingen en externen. De contractbeheersstrategie is gebaseerd op een risicogestuurde werkwijze en wijkt op onderdelen af van de Rijkswaterstaatsystematiek

Eisen

 • U beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau bij voorkeur met een (civiel)technische achtergrond.

 • U hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als contractmanager.

 • U hebt brede ervaring met de uitvoering van complexe infrastructurele projecten (50 tot 100 miljoen euro).

 • U hebt ervaring met risicogestuurd denken en toetsen.

 • U hebt ervaring met systems engineering.

 • U hebt kennis van en ervaring (met het opstellen) van D&C-contracten, UAV-gc en aanbestedingen werken.

 • U hebt kennis van de juridische, technische en marktgerelateerde aspecten van een effectieve marktbenadering.

 • U hebt ervaring met complexe GWW-projecten.

 • U hebt ervaring met inkoopprocessen binnen Rijkswaterstaat.

 • U bent bij voorkeur bekend met werken binnen een bestuurlijke alliantie/samenwerking.

 • U beschikt over een VCA-vol certificaat.

 • U hebt kennis van wet- en regelgeving, (beleids)kaders en de Rijkswaterstaatstandaarden

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Harlingen

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Bedrijfsomschrijving
---

Hoe?

Reageer vóór maandag 28 december aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten